Ponturi Pariuri Fotbal Levante vs Valencia CF

Superbet

COTA2 A ZILEI / 20.12.2021


cota2.ro

⚽️LEVANTE-VALENCIA

♻️Ultimul meci al etapei a 18-a din La Liga, programează derby-ul local dintre Levante și Valencia CF, pe Estadi Ciutat de Valencia, începând cu ora 22:00.

♻️Dacă în ultimii ani cele două rivale din oraș și-au împărțit victoriile, având în vedere că era apropiate în clasament, sezonul acesta, pare derby dezechilibrat, chiar dacă, ...cotele date de casele de pariuri nu o arată.

Levante este ultima clasată, fiind fără victorie în cele 17 etape disputate până acum, cu doar 8 puncte câștigate, 16 goluri marcate și 32 primite. În ultimul meci jucat s-au făcut de râs în Copa del Rey, fiind eliminați de Alcoyano, o echipa din liga a 3-a.

♻️De partea cealaltă, Valencia CF este fără înfrângere în ultimile 8 meciuri disputate (5 victorii și 3 egaluri. "Liliecii" ocupă locul 8, cu 25 de puncte, 26 de goluri marcate și 23 primite. Ultimile meciuri directe dintre Levante și Valencia CF au fost câștigate de oaspeții de astăzi, doar o singura înfrângere au suferit în 8 confruntări.

♻️Așadar, încă un meci dificil pentru Levante care este tot mai aproape de liga secundă, după 4 sezoane petrecute în La Liga. Am ales să merg pe victoria oaspeților la o cotă foarte bună oferită de cei de la Superbet. (2.75). Oaspeții trec printr-o formă foarte bună, și chiar dacă este un derby local, unde pot aparea tot felul orgolii, nu cred că lanterna roșie poate emite pretenții în acest duel.

🔷️ECHIPELE PROBABILE :

⚽️Levante: Cardenas – Miramon, R. Vezo, R. Pier, Clerc Martinez – J. A. Campana, Pepelu – J. de Frutos, Bardhi, J. L. Morales – R. Marti.


⚽️Valencia: Cillessen – Foulquier, M. Diakhaby, Guillamon, J. L. Gaya – C. Soler, Y. Musah, U. Racic, H. Duro – G. Guedes, H.


Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
Levante vs Valencia CF
Pronostic:
2
Cota
2.75
Cota finala: 2.75
Profit: 17.50
Stake: 10
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro