Ponturi Pariuri Fotbal Atletic Bilbao vs Real Madrid

Superbet

⚽️ATLETIC BILBAO-REAL MADRID

♻️Penultimul meci din La Liga din acest an, se va juca pe Estadio San Mames, unde începând cu ora 22:30, Atletic Bilbao va primi vizita liderului Real Madrid.

cota2.ro

♻️Atletic Bilbao ocupă poziția a 10-a în clasament, 16 goluri marcate, 14 primite și 24 de puncte acumulate. De partea cealaltă, liderul Real Madrid este la 4 puncte față de locul doi ocupat de Fc Sevilla, ( 42 de puncte), 39 de goluri marcate și 15 primite după 18 meciuri jucate.

♻️Real Madrid vine cu orgoliul rănit după ce nu a reușit să se impună pe teren propui în fața modeste Cadiz, după o posesie de 82%.

Se anunță un meci greu pentru galactici si astăzi, dar având în vedere că gazdele au multe absente pentru acest meci din cauza infecții cu Covid-19, consider că oaspeții au prima șansă să se impună, având ìn vedere că în ultimile 3 meciuri disputate pe teren propriu, Bilbao a castigat un singur punct.

♻️Așadar, pentru duelul de astăzi am ales să merg pe victoria celor de la Real Madrid. Galacticii sunt echipa mai bună și cred că Eden Hazard , Benzema sau Vinicius pot profita de absențele importante a gazdelor. Pentru victoria liderului din La Liga, Superbet ne oferă o cotă de 2.40, care merită încercată.

ECHIPELE PROBABILE

⚽️ATLETIC BILBAO:Aguirrezabala – Lekue, Y. Alvarez, U. Nunez, Balenziaga – N. Williams, Vesga, Vencedor, Muniain – R. Garcia, I. Williams.

⚽️REAL MADRID:Courtois – Nacho, Militao, Alaba, F. Mendy – Casemiro, Kroos, F. Valverde – E. Hazard, Vinicius Jr, Benzema.


FORMA ECHIPELOR ÎN ULTIMILE 5 MECIURI :

⚽️ATLETIC BILBAO: V Î E Î E

⚽️REAL MADRID : E V V V V

Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
Atletic Bilbao vs Real Madrid
Pronostic:
2
Cota
2.40
Cota finala: 2.40
Profit: 14.00
Stake: 10
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro