Biletul Zilei format din 2 meciuri la cota 1.86

BETANO

1.Empoli-Milan

Milan încheie anul cu un meci pe „Carlo Castellani”, contra lui Empoli, in seara asta, de la ora 21:45. Este o partidă pe care Il Diavolo ar trebui să o câștige neapărat, dacă își dorește să rămână în lupta pentru Scudetto și în 2022.

Empoli s-a comportat excelent în acest sezon, ținând cont că vorbim despre o nou-promovată. Toscanii sunt în prima jumătate a sezonului și practic și-au asigurat salvarea de la retrogradare încă din tur, având 17 puncte avans față de zona roșie. 

cota2.ro

În plus, Empoli termină anul în cea mai bună formă. N-au pierdut în ultimele cinci etape, în care au bătut pe Fiorentina, Udinese și Napoli și au remizat cu Torino și Spezia. 

Milan e obligată să bată la Empoli nu doar ca să rămână în lupta pentru titlu, ci și ca să-și confirme poziția în Top 4. Pioli îl va avea din nou la dispoziție pe Theo Hernandez, care n-a putut juca împotriva lui Napoli, dar nu și pe Rafael Leao, care, deocamdată, lucrează doar în sală. 

2.Napoli-Spezia

Astazi, de la ora 21:45, Napoli primește vizita Speziei. La prima vedere, este unul dintre cele mai dezechilibrate meciuri ale ultimei runde a turului din Serie A. Oaspeții nu au mai câștigat de 6 etape, în timp ce trupa lui Spalletti a reușit o victorie extrem de importantă împotriva Milanului. 

În runda precedentă, Napoli a reușit o victorie importanta, câștigând pe terenul uneia dintre contracandidatele la titlu pe San Siro, contra Milanului.

Succesul de la Milano a fost primul pentru Napoli după 3 etape în care nu luase decât un singur punct (remiză cu Sassuolo, în deplasare, și două înfrângeri acasă, cu Atalanta și Empoli). Cu victoria de pe San Siro, napoletanii au urcat pe locul 2, la egalitate cu Milan, având însă golaveraj mai bun, și la 4 puncte în spatele liderului Inter. 

Înaintea ultimei runde din 2021, Spezia este aprope de zona periculoasă. Echipa din Liguria ocupă poziția a 17-a, la doar 3 puncte deasupra liniei roșii .În ultimul meci, echipa lui Thiago Motta a remizat 1-1 cu Empoli, pe teren propriu și a ajuns la 6 etape consecutive fără victorie.


Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Empoli vs Milan
Pronostic:
Dnb 2
Cota
1.42
Napoli vs Spezia
Pronostic:
1
Cota
1.31
Cota finala: 1.86
Profit: -10.00
Stake: 10
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro