Ponturi Pariuri Fotbal Odisha vs Fc Goa

Superbet

⚽️ODISHA-FC GOA

♻️Salutare Pariori !!! Intr-o zi cu o oferta săracă în meciuri, mă voi concentra pe meciul din India di tre Odisha și Fc Goa.

cota2.ro

Ce le două formații sunt vecine de clasament în ISL , locurile 7 și 8 , cu 9 puncte Odisha, 12 goluri marcate și 13 primite, în timp ce FC Fie este cu un loc mai jos, cu 7 puncte, 9 goluri marcate și 13 primite.


♻️Odisha Fc s-a înființat în 2014, o dată cu inaugurarea India Super League. Până în 2019 echipa s-a numit Delhi Dynamos, iar primul meci din istorie,l-a disputat la 14 octombrie 2014, cu Fc Pune City (0-0). Cea mai mare performanță a avut-o în sezonul 2016, când s-a clasat pe locul 3 în ISL.

♻️Goa este una dintre regiunile puternice tradiționale ale fotbalului indian, Goa trebuia să fie unul dintre orașele care va participa la Super Liga Indiană de la începuturile sale.


♻️Clubul a fost lansat oficial pe 26 august 2014, la o ceremonie foarte frecventată la Goa Marriott Resort and Spa din Miramar. Goa este singurul stat care a declarat fotbalul ca sport oficial în India. 

Fc Goa este singurul club din Î dia care s-a calificat în Grupele Ligii Campionilor a Asiei, după ce a castigat campionatul în sezonul 2019.

♻️Revenind la meciul de astăzi, cele două echipe au defensive fragile, având o medie de peste 2 goluri primite în cele 6 etape disputate până acum. Așadar, vom încărca să profităm de o cotă de (2.30), pentru mjnim 2 goluri marcate în prima repriză. În ISL s-au marcat minim 2 goluri în ultimile 4 meciuri disputate, iar la ultimul mecibdirrct între Fc Goa și Odisha s-au marcat 3 goluri în prima repriză.

Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
Odisha vs Fc Goa
Pronostic:
Peste 1.5 goluri în prima repriză
Cota
2.30
Cota finala: 2.30
Profit: -10.00
Stake: 10
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro