Ponturi Pariuri Fotbal Brighton vs Chelsea

Superbet

Brighton-Chelsea

Brighton și Chelsea se întâlnesc astazi, de la ora 22:00, într-un meci din etapa a 24-a în Premier League. Jocul ar fi trebuit să se desfășoare în prima parte a lunii februarie, dar echipa lui Thomas Tuchel va juca la Campionatul Mondial al Cluburilor la data respectivă.

Brighton este pe locul 9 cu 28 de puncte înaintea acestei întâlnirii, adică într-o zonă de confort, departe de grijile retrogradării din sezoanele precedente. Dar trupa lui Graham Potter nu mai privește în urmă, iar obiectivul a devenit o clasare în Top 10.

cota2.ro

  • Brighton: D W W D W
  • Chelsea: L W W W D

Chelsea ajunge pe Amex după o dezamăgire, o înfrângere cu 1-0 pe terenul echipei Manchester City. În urma acestui rezultat, londonezii s-au îndepărtat la 13 puncte de Manchester City, iar șansele la titlu s-au risipit în mare măsură, chiar dacă Thomas Tuchel „refuză” pentru moment să admită că Manchester City va fi din nou campioană.

Chelsea are nevoie de o victorie la Brighton, pentru că altfel le oferă șanse echipelor din zona locurilor 4-7, West Ham United, Arsenal, Tottenham și Manchester United, să se apropie. 



Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
Brighton vs Chelsea
Pronostic:
PsF 2
Cota
1.57
Cota finala: 1.57
Profit: 4.56
Stake: 8
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro