Ponturi Pariuri Fotbal Elche vs Real Madrid

Superbet

Elche-Real Madrid

După cucerirea Supercupei Spaniei, primul trofeu al „galacticilor” după un an și jumătate, Real Madrid și-a propus câștigarea tuturor trofeelor în acest sezon. 

Cele două formații se vor întâlni de două ori în patru zile. După meciul din Cupă, urmează, pe 23 ianuarie, partida directă din returul campionatului, de pe Santiago Bernabeu.

cota2.ro

Elche n-a mai ajuns până în „optimi” din 2015, iar mai depate de atât nu s-au calificat din 1968. 

Totuși, elevii lui Carletto sunt pe cai mari și echipa pare în formă excelentă. În ultimele 20 de meciuri oficiale disputate, Real Madrid a pierdut o singură dată, 0-1 cu Getafe. În plus, în ultimele trei meciuri oficiale, „Los Blancos” au trecut, în ordine, de Valencia, Barcelona și Athletic Bilbao.

  • Elche: W W W D L
  • Real Madrid: W W W W L

De-a lungul timpului, cele două echipe s-au întâlnit de 47 de ori, alicantinii reușind doar 6 victorii. În Cupă, a avut loc o singură întâlnire, în ediția 1988/1989, când „galacticii” au obținut calificarea, după 1-1 acasă și 2-1 în deplasare. 

În ultimele 13 dueluri directe, Real Madrid s-a impus de 11 ori, Elche reușind două remize. Ultima victorie a lui Elche datează din 1978, un 3-1 pe teren propriu. 

Cinci din ultimele șapte dueluri directe a avut peste 2,5 goluri marcate și tot cinci din șapte au avut ambele echipe marcatoare (GG).


Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
Elche vs Real Madrid
Pronostic:
2 & 2+
Cota
1.70
Cota finala: 1.70
Profit: -6.00
Stake: 6
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro