Ponturi Pariuri Fotbal Dinamo vs FCSB

Superbet

Dinamo-FCSB

Gazdele sunt pe penultimul loc, 15, cu doar 12 puncte, la o distanță de șapte lungimi de baraj iar in seara asta au un meci teribil în etapa a 23-a. 

În ”Groapă” vine rivala FCSB, cea care încă speră la titlu, deși se situează la o distanță apreciabilă de lider.Oaspetii sunt pe 2, cu 48 de puncte, cu zece mai puține decât campioana la zi, CFR Cluj. 

cota2.ro

FCSB a spulberat trupa ”alb-roșie” în tur, când a fost 6-0 pe ”Arena Națională”! Este drept, asta în condițiile în care la 1-0, Filip a fost eliminat, în minutul 37. Dar, victoria din vară a fost cea de-a cincea din dreptul celor de la FCSB în ultimele șase ”directe” cu Dinamo. 

Ultima victorie a ”alb-roșiilor” în fața FCSB, într-un meci de Liga 1, datează din 16 decembrie 2020, 2-1 pentru ”câini”, în calitate de gazde. 

Având în vedere contextul actual și istoricul recent al derby-ului, nu ar fi exclus să avem un meci cu multe goluri. Patru din ultimele șapte confruntări directe au avut ”Over 2,5 goluri” la final. 

  • Dinamo: L D L L L
  • FCSB: D D D W W

Dinamo și-a mai trecut în cont un eșec, pierzând în primul joc din 2022, 1-2 la FC Argeș. A fost un debut nefericit pentru Flavius Stoican pe banca formației care are cea mai slabă defensivă din elită, cu 45 de goluri încasate. 

FCSB a salvat un punct contra liderei CFR, 3-3, în etapa trecută. ”Roș-albaștrii” au egalat în prelungiri. Spre deosebire de Dinamo, FCSB și-a asigurat șapte puncte grație reușitelor din timpul adițional! 

Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
Dinamo vs FCSB
Pronostic:
Peste 1.5 goluri în meci ,Peste 6.5 cornere în meci
Cota
1.70
Cota finala: 1.70
Profit: 5.60
Stake: 8
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro