Ponturi Pariuri Fotbal Bolivia vs Chile

BETANO

Incepem cu primul pas in proiectul #banidebuzunar. Proiectul implica parierea mai multor pronosticuri in cadrul unui singur meci folosind unealta #betcombo de pe site-ul celor de la betano. Sa fie win!


cota2.ro

Bolivia vs Chile

Cupa Mondială 2022 - Calificări - America de Sud

marți, 1 februarie 2022 22:00

 


Calificările pentru Cupa Mondială FIFA 2022 continuă săptămâna aceasta unde vom vedea Bolivia găzduind Chile pe Estadio Hernando Siles, marți ora 22.00.

Bolivia a fost învinsă cu 4-1 de Venezuela în ultimul lor joc, insa rezultatul putea fi si mai dezastruos pentru bolivieni daca adversarii nu erau superficiali la unele faze de gol și ar fi putut pierde cu o marjă mai largă cu calitatea ocaziilor create de adversarii lor. Bruno Miranda a marcat singurul gol pentru Bolivia, fiind si primul său gol pentru nationala.

De partea cealalta, Chile a fost invinsa de Argentina pe teren propriu cu 1-2 si au ratat ocazia sa urce pe un loc de calificare.

Noutati:

Leonel Justiniano din echipa Boliviei a primit cartonaș roșu împotriva Venezuelei ultima dată, iar acum este suspendat pentru acest joc.

Insa oaspeții nu stau asa bine ca Bolivia la acest capitol, avand cativa absenți înaintea meciului de marți. Căpitanul echipei Claudio Bravo este accidentat și se va alătura lui Francisco Sierralta și Jean Meneses pe lista accidentărilor.

Sebastian Vegas, Guillermo Maripan și Erick Pulgar sunt cu toții suspendați și vor rata și meciul de la mijlocul săptămânii.


Ambele echipe incep sa si piarda piese importante asa ca ar trebui sa fie mai atenti la capitolul disciplina. Centralul va fi Alexis Herrera din Venezuela, cu o medie de 4.56 cartonase galbene/meci si 0.22 cartonase rosii/meci.


In ultimele 5 meciuri directe de pe terenul Boliviei nu am avut parte de mai mult de 2 goluri, nemarcand ambele echipe, si nu am avut partea de mai mult de 10 cornere in meci.

 

Pronostic folosind unealta de pariere betcombo:

Sub 7.5 cartonase; sub 4.5 goluri; sub 0.5 cartonase rosii; sub 11.5 cornere


Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Bolivia vs Chile
Pronostic:
Sub 7.5 cartonase; sub 4.5 goluri; sub 0.5 cartonase rosii; sub 11.5 cornere
Cota
2.18
Cota finala: 2.18
Profit: -2.00
Stake: 2
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro