Ponturi Pariuri Fotbal Lyon vs Marseille

Superbet

Lyon-Marseille

In seara asta ,incepand cu ora 22:00 pe Groupama Stadium,avem mare derdy,confruntarea dintre cele doua reprezentand o restanta din etapa a 14-a.

Lyon se gaseste doar pe locul 11 in clasament cu 31 de puncte pe cand oaspetii din seara asta pe pozitia a 3-a cu 40 de puncte.E neinvinsa de sase etape,in acest interval a obtinut totusi patru rezultate de egalitate.

cota2.ro

Gazdele au probleme mari de lot,lista indisponibililor pentru acest meci fiind destul de lunga. Ea ii contine pe Aouar, Kadewere, Da Silva, Ndombele, Faivre, Slimani, Dembele si Toko Ekambi. Denayer si Reine-Adelaide sunt de asemenea incerti.

  • Lyon: W W D D D
  • Marseille: W W D W W

Marseille,are toate sansele sa ajunga sa joace in toamna in UCL. Momentan are cinci puncte avans fata de echipa de pe patru, iar acum are sansa chiar sa urce pe locul doi.In weekend si-a adjudecat biletele pentru sferturile Cupei Frantei. Joaca excelent in deplasarile din Ligue 1. Are cinci victorii consecutive obtinute departe de casa, iar in acest interval n-a luat nici macar un gol.

Ca pronostic voi juca un X la pauza sau la final pentru ca vad un meci foarte echilibrat si pentru ca tin cont si de statisticile din meciurile directe.Ultimele doua meciuri directe s-au terminat la egalitate 1-1.

Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
Lyon vs Marseille
Pronostic:
PsF X
Cota
1.70
Cota finala: 1.70
Profit: -6.00
Stake: 6
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro