Biletul Zilei format din 3 meciuri la cota 2.02

Superbet

Espanyol vs Barcelona

Spania, LaLiga

cota2.ro


Xavi continua lupta pentru reformarea Barcelonei si acest lucru s-a si vazut in ultimele etape. Au reusit sa inscrie de 4 ori etapa trecuta in derbiul contra trupei lui Simeone.

Acum mai are de trecut un hop si anume in alt derbi contra lui Espanyol.


Desi Barcelona intampina dificultati in aranjarea unui prim 11 din cauza accidentarilor, iar Dani Alves a fost eliminat in ultima etapa, Espanyol traverseaza si ea o perioada dificila. Au 4 infrangeri consecutive in ultimele 5 meciuri, iar accidentarea lui Raul de Tomas pare sa fie o lovitura grea in continuare.


Cred ca Barca poate smulge cel putin 1 punct din aceasta intalnire.


Union Berlin vs Dortmund

Germania, Bundesliga


Cand vezi Bundesliga deja te gandesti sa joci pe goluri, ca solistele sunt in plop. Bayern a sfeclit-o cu Bochum, care a marcat 4 goluri in poarta bavarezilor si au reusit sa castige, desi casele de pariuri le-au oferit o cota de 12 la victorie.


Dortmund s-a facut de ras in fata celor de la Leverkusen, pierzand pe teren propriu cu 2-5.


Totusi, fara Haaland, accidentat, tot o vad pe Dortmund sa marcheze sau sa primeasca cel putin 1 gol in prima repriza, asa cum au facut-o in ultimele 6 meciuri din campionat.


Burnley vs Liverpool

Anglia, Premier League


Liverpool incearca sa o ajunga pe City, in lupta pentru titlu, iar Klopp trebuie sa fie atent ce face pe terenul celor de la Burnley.


Gazdele le cam incurca pe echipele de top al primei ligi din Anglia. Manchester United a reusit egalul, la fel ca Arsenal in meciul contra celro de la Burnley, care are o singura infrangere in ultimele 6 etape de pe teren propriu. Ambele echipe nu au probleme majore de lot si nu o vad pe Liverpool sa castige la diferenta mare.

Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
Espanyol vs Barcelona
Pronostic:
X2 (SC)
Cota
1.23
Union Berlin vs Dortmund
Pronostic:
1+ prima repriza
Cota
1.37
Burnley vs Liverpool
Pronostic:
Burnley +3.5 handicap asiatic
Cota
1.20
Cota finala: 2.02
Profit: 5.10
Stake: 5
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro