Ponturi Pariuri Fotbal Inter vs Salernitana

Superbet

Inter-Salernitana

Pe Stadio Giuseppe Meazza merge ultima clasată, Salernitana, echipă pe care Inter a învins-o cu 5-0 în tur, la jumătatea lunii decembrie. Va fi doar al treilea duel direct în Serie A la Milano. Precedentele două au avut același deznodământ: 2-1 pentru nerazzurri. 

Perioada dificilă pentru Simone Inzaghi și Inter se prelungește. Marți, campioana din Serie A a remizat în turul semifinalelor din Cupa Italiei cu rivala de la AC Milan (0-0) și a ajuns la 5 meciuri fără victorie în toate competițiile (3 egaluri, două înfrângeri). Mai mult decât atât, echipa care încă are cel mai bun atac al campionatului nu a înscris în cele mai recente 4 partide. 

cota2.ro

În campionat, lucrurile s-au complicat de asemenea pentru Inter. Învinsă în ultimele două meciuri de acasă (1-2 cu Milan și 0-2 cu Sassuolo), formația lui Inzaghi s-a văzut depășită în clasament nu doar de rivalii rossoneri, ci și de Napoli, noul lider din Serie A. Totuși, distanța față de primul loc este de numai două puncte, iar nerazzurrii au un meci în minus. 

  • Inter: D D L L D
  • Salernitana: D D D D L

Pentru a doua oară la rând, Inter întâlnește o echipă care a remizat în precedentele 4 partide de Serie A. În runda trecută, a fost vorba despre penultima clasată, Genoa, de care campioana nu a putut trece pe Marassi (0-0). Acum, „lanterna” din Italia încearcă să dea lovitura la Milano, după egalurile consecutive cu Spezia (2-2), Genoa (1-1), Milan (2-2) și Bologna (1-1). 


Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
Inter vs Salernitana
Pronostic:
1&2-5g/meci
Cota
1.55
Cota finala: 1.55
Profit: 5.50
Stake: 10
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro