Ponturi Pariuri Fotbal Univ.Craiova vs Farul Constanta

BETANO

Univ.Craiova-Farul Constanta

Universitatea Craiova și Farul Constanța tratează ultima rundă din sezonul regulat din postura de echipe calificate matematic în play-off. Dar, jocul din seara asta, este important pentru ocuparea ultimei poziții de pe podium in primele 6.De asemenea, contează foarte mult locul ocupat și prin prisma sumei pe care fiecare echipă o primește în funcție de poziția deținută la intrarea în play-off.

În tur, a fost 1-0 pentru constănțeni, dar cele două echipe au reprezentanți în topul golgeterilor din Liga 1. Constănțeanul Jefte conduce clasamentul marcatorilor, cu 15 reușite, iar craiovenii îi au în ierarhie pe Ivan (11 goluri) și Markovic (9 goluri).

cota2.ro

Formația alb-albastră a devenit trupa cea mai ofensivă din Liga 1, depășind-o pe FCSB. Universitatea a învins în runda anterioară cu 3-0 la Mioveni, pentru a cincea victorie la rând.54 de goluri au înscris oltenii, dar au și cea mai slabă defensivă din primele opt clasate.

  • Univ.Craiova: W W W W W
  • Farul Constanta: W W L W W

Ultimul eșec al alb-albaștrilor datează din 28 ianuarie, 1-3 la Sepsi. De asemenea, ultima dată când Universitatea a cedat acasă a fost pe 28 noiembrie, 2-3 cu FCSB.

2-0 la FCSB și 2-0 la Ovidiu, cu rivala direct Botoșani, sunt scorurile care au asigurat Farului accederea în Top6. Un singur eșec au suferit elevii lui Hagi în ultimele șase etape.

Farul a devenit o formație destul de incomodă ”afară”, ultima dată când a pierdut în deplasare fiind pe 12 decembrie, 0-1 la Sepsi.

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Univ.Craiova vs Farul Constanta
Pronostic:
PsF X
Cota
1.65
Cota finala: 1.65
Profit: -7.00
Stake: 7
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro