Ponturi Pariuri Fotbal FCSB vs Farul

Superbet

FCSB-Farul

FCSB este pe locul 2 la intrarea în play-off, cu 31 de puncte, cu zece mai puține decât campioana CFR Cluj. Roș-albaștrii mai au șanse la titlu, dar în același timp ei trebuie să fie foarte atenți. În prima etapă , Craiova a ajuns la 30 de puncte, iar astazi de la 20.55, FCSB are un meci complicat acasă cu Farul.

FCSB a încheiat prima parte a sezonului cu un 1-0 acasă cu Voluntari, grație unei reușite spectaculoase a lui Octavian Popescu, în ultimele secunde. A fost cel de-a 17-lea gol marcat de roș-albaștri în ultimul sfert de oră, în prezentul campionat!

cota2.ro

Eșecul cu Farul a constituit singurul insucces pe teren propriu din acest sezon și, totodată, unica partidă de acasă din 2021/2022 în care FCSB nu a reușit să marcheze.

  • FCSB: W L L D W
  • Farul: L W W L W

Calificată matematic în play-off după penultima rundă, Farul nu a avut la nivelul așteptărilor în etapa a 30-a, pierzând cu 0-1 la Universitatea Craiova.

Totuși, este de menționat că eșecul din Bănie a fost abia cel de-al doilea suferit în ultimele opt deplasări în Liga 1.

Interesant este că nici Farul nu a generat mult spectacol în aceste săptămâni, și în cazul ei ultimele patru dispute din campionat având ”0-2 goluri” la final.

Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
FCSB vs Farul
Pronostic:
1X&II1+
Cota
1.72
Cota finala: 1.72
Profit: 5.76
Stake: 8
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro