Ponturi Pariuri Fotbal Muntenegru vs Grecia

Superbet

Muntenegru-Grecia

După victoria la limită contra României, scor 1-0, pentru Grecia urmează amicalul cu Muntenegru, națională care nu are nicio victorie în ultimele patru meciuri. În precedentul amical, muntenegrenii au pierdut cu Armenia, scor 0-1. Cele două echipe s-au mai întâlnit o singură dată, în 2016, atunci când Grecia a câștigat cu 2-1.

Reprezentativa Muntenegrului, care în general a fost lăudată, chiar dacă nu a reușit până acum vreo performanță majoră, dar era o nucă tare. Însă anul trecut nu prea au fost motive pentru vreo laudă, căci a avut rezultate modeste. Doar 3 victorii, în fața unor echipe modeste, chiar slabe, una cu Letonia, două cu Gibraltar, în rest 6 înfrângeri și 4 egaluri. De altfel, în grupa G a preliminariilor CM s-a clasat pe locul 4, chiar înaintea celor două echipe amintite, însă la 9 puncte în spatele locului de baraj și 11 în spatele celui calificant. 

cota2.ro

  • Muntenegru: L L D L W
  • Grecia: W D L L W

Grecia  este o echipă în construcție, care are un nou selecționer pus pe treabă, încercând tot felul de noi scheme, aducând câțiva jucători noi. Totodată s-a văzut că se apără bine, fiind greu pentru o echipă de valoare apropiată să-i străpungă apărarea, iar atacurile sale sunt foarte tăioase.

Ma astept la un meci foarte echilibrat si prin urmare o sa joc un X la pauza sau la final.

Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
Muntenegru vs Grecia
Pronostic:
PsF X
Cota
1.62
Cota finala: 1.62
Profit: 5.58
Stake: 9
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro