Ponturi Pariuri Fotbal FCSB vs Univ.Craiova

Superbet

FCSB-Univ.Craiova

FCSB și Universitatea Craiova sunt formațiile cele mai productive din această stagiune de Liga 1, ambele marcând de câte 59 de ori în cele 32 de jocuri.

Importanța partidei este una extrem de mare. FCSB este pe 2 după două runde din play-off, cu 57 de puncte, cu doar cinci mai puține decât liderul CFR Cluj și speră din nou la titlu după ce clujenii au scos doar un punct în etapa anterioară. Dincolo, Universitatea vrea să nu-și pună în pericol poziția de pe podium: oltenii sunt pe 3, cu 30 de puncte. 

cota2.ro

FCSB a obținut o mare izbândă în etapa trecută, atunci când s-a impus cu 3-2 la FC Argeș Pitești, grație unui gol înscris de Dumiter în ultimele secunde. S-a confirmat astfel forța roș-albaștrilor de pe final, 32% dintre golurile lor din actualul sezon venind după minutul 75! 

Practic, echipa lui Toni Petrea este la trei victorii la rând, iar un alt aspect care trebuie spus este că duelul spectaculos din Trivale a venit după cinci jocuri la rând ale FCSB cu doar ”0-2 goluri” la final. 

Roș-albaștrii sunt mult mai siguri pe ei acasă, acolo unde au învins de 12 ori în cele 16 jocuri domestice din campionatul în curs. 

  • FCSB: W W W L L
  • Univ.Craiova: L W W W W

În runda trecută, Craiova, care are probleme de efectiv din cauza răcelilor, a cedat oarecum neașteptat, 1-3 la FC Voluntari. Eșecul a venit după șapte victorii la rând ale oltenilor! De asemenea, deplasarea din Ilfov a fost pierdută după ce Universitatea nu primise gol în patru dispute succesive. 

20-4 la victorii este raportul disputelor directe dintre FCSB și Universitatea, din totalul de 27 partide jucate între cele două formații la nivel oficial. În sezonul regulat, am avut parte de spectacol total.

În tur, a fost 4-1 pentru bucureșteni, iar în Bănie FCSB a învins cu 3-2, după un gol marcat în prelungiri! 

Un singur triumf au ”juveții” pe terenul FCSB, este vorba de un 1-0, în mai 2021.

Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
FCSB vs Univ.Craiova
Pronostic:
Univ.Craiova marchează peste 0.5 goluri, Univ.Craiova va avea peste 1.5 cornere
Cota
1.75
Cota finala: 1.75
Profit: -8.00
Stake: 8
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro