Ponturi Pariuri Fotbal Manchester City vs At.Madrid

Superbet

Manchester City-At.Madrid

Manchester City și Atletico sunt două dintre cele mai importante echipe europene din ultimul deceniu și tânjesc la cucerirea trofeului suprem în Europa.

Pep Guardiola și Simeone nu s-au mai confruntat până acum decât de trei ori ca tehnicieni. În 2012, Pep a învins cu 2-1, ca antrenor al Barcelonei, pe vechiul stadion ”rojiblanco”, ”Vicente Calderon”. Dar, în ediția a 2015/16 a Ligii, argentinianul s-a impus în duelul cu Bayernul lui Guardiola, 1-0 la Madrid, respectiv 1-2 în Bavaria.

cota2.ro

Englezii sunt considerați favoriți în prima manșă din seara asta, de la ora 22.00.

  • Manchester City: W W D D W
  • At.Madrid: W W W W W

City a rezolvat repede duelul de campionat din weekend de la Burnley: a fost 2-0, cu golurile marcate de De Bruyne și Gundogan în prima repriză. Astfel, ”cetățenii” răman la un punct în fața lui Liverpool .

Gazdele din seara asta au cinci victorii și două remize în ultimele șapte dispute oficiale, ultima înfrângere fiind un 2-3 acasă cu Tottenham, pe 19 februarie, în campionat.

oaspetii și-au făcut și ei meciul ușor în campionat: a fost 4-1 (câte o ”dublă” pentru Joao Felix, respectiv Luis Suarez), acasă cu Alaves, astfel că madrilenii au șapte victorii și un egal în ultimele opt dispute competitive. Și în cazul lor, ultimul insucces a fost unul în campionat, pe propriul teren, un 0-1 cu Levante, în 16 februarie.

Alb-roșiii sunt pe locul 3 în Primera Division, cu 57 de puncte, iar disputa cu Alaves a constituit cel de-al nouălea meci la rând în care elevii lui Simeone nu au primit mai mult de un gol.


Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
Manchester City vs At.Madrid
Pronostic:
I0-1&II0-3
Cota
1.57
Cota finala: 1.57
Profit: 3.99
Stake: 7
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro