Ponturi Pariuri Fotbal Frankfurt vs Barcelona

Superbet

Frankfurt-Barcelona

”Vulturii” lui Oliver Glasner sunt gazde în prima manșă din sferturile de finală ale Europa League, câștigând în 1980 predecesoarea actualei competiții. Dincolo, Barcelona vrea să-și salveze sezonul continental, fiind în cursă pentru singurul trofeu european care-I lipsește din colecție. 

Este primul meci oficial între cele două cluburi. 

cota2.ro

Trupa din Frankfurt este la șase meciuri consecutiv fără eșec în toate competițiile, asta dacă luăm în calcul scorul final de 1-1, de la finalul celor 120 de minute, din optimile de finală, cu Betis. 

Dar, este important de spus că gruparea din Hesse vine după două egaluri la rând cu 0-0 în campionat, la Leipzig, respectiv acasă cu Furth. Astfel, Eintracht are adunate doar 39 de puncte în Bundesliga, acolo unde se află actualmente pe poziția a 9-a. 

Eintracht are o singură victorie în ultimele șapte dueluri competitive de acasă, un 2-1 cu Bochum, adjudecat în 13 martie.

  • Frankfurt: D D D L W
  • Barcelona: W W W W D

Duminică,Barcelona a trecut acasă de Sevilla cu 1-0 și a ajuns pe 2, la 12 puncte în spatele lui Real Madrid, cu un joc mai puțin disputat decât ”Los Merengues”.

În ultimele cinci dispute oficiale, Barcelona a primit un singur gol, iar în ultimele șase deplasări competitive catalanii au marcat cel puțin de două ori, de fiecare dată.

Și Barcelona are statistici bune când joaca cu adversare din Germania. 15 din cele 21 de ”duble” eliminatorii cu formațiile germane au fost adjudecate de catalani. Iar în disputele ”all-time” cu cluburi din Bundesliga, oaspeții de joi au un scor de 34-17 la victorii, din 64 de partide directe. 

Catalanii oferă și ei meciuri echilibrate în UEL: trei din cele patru dueluri din actualele faze eliminatorii s-au terminat cu rezultate strânse. 

Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
Frankfurt vs Barcelona
Pronostic:
X2 & 2-6g/meci
Cota
1.52
Cota finala: 1.52
Profit: 4.16
Stake: 8
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro