Ponturi Pariuri Fotbal Liverpool vs Manchester United

BETANO

Liverpool vs Manchester United

ANGLIA - Premier League

cota2.ro


Cormoranii vor primi astazi, 19.04.2022, ora 22.00, pe Anfield, vizita celor de la Manchester United in etapa 32 din Premier League.


Liverpool se afla la un pas mic de Manchester City, care se afla pe primul loc in Premier League cu 74 de puncte. Echipa lui Guardiola are un traseu mai bun in prima liga engleza si nu vor avea adversari pe masura pana la finalul sezonului, insa echipa antrenata de Klopp mai are 2 meciuri tari in campionat, cu Everton si Tottenham si cu Chelsea in finala FA Cup.


Manchester United va avea multe indisponibilitati pentru acest meci. Marea problema este absenta lui Ronaldo, care trece printr-o drama teribila in familie. Pe langa portughez, lista continua cu Cavani, Fred, Greenwood, McTominay si Luke Show.


Liverpool trece printr-o perioada exceleta, a ajuns in finalele Champions League si a trecut de Manchester City in semifinalele FA Cup.


Klopp are 3 titluri pe masa in acest moment asa ca trebuie sa fie foarte atent sa nu faca pasi gresiti cu o echipa completa de jucatori determinati.

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Liverpool vs Manchester United
Pronostic:
Liverpool sa castige& Liverpool mai multe cornere & sub 5.5 goluri
Cota
1.85
Cota finala: 1.85
Profit: 0.85
Stake: 1
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro