Ponturi Pariuri Fotbal Huddersfield vs Barnsley

Superbet

Huddersfield vs Barnsley

Anglia - Championship

cota2.ro


Huddersfield, ocupanta locului 3 in Championship va primi vizita lanternei rosii, Barnsley in etapa 44 a ligii secunde din Anglia, incepand cu ora 21.45


Desi toate statisticile duc catre o victorie clara a gazdelor, care inca mai au de luptat pentru a-si apara pozitia a 3-a, si de ce nu sa traga pentru locul secund, care ii poate promova direct, au o cota destul de mare la victorie si anume 1.65, in continua crestere.


Cea mai importanta absenta pentru gazde este playmakerul echipei Daniel Ward cu 13 goluri si 2 asisturi in 38 de etape. Pe langa Ward, antrenorul C. Corberán Vallet nu se poate baza nici pe Sorba, cu 11 asisturi si 3 goluri in 43 de jocuri.


Desi au probleme de lot, Huddersfield are 3 victorii si un rezultat de egalitate in ultimele 4 etape, in timp ce Barnsley continua forma proasta cu 3 infrangeri si 3 egaluri in ultimele etape.


  • In ultimele 5 meciuri directe nu am avut parte de mai mult de 3 goluri, iar gazdele au cam esuat in obtinerea celor 3 puncte puse in joc contra lui Barnsley.
  • in ultimele 7 meciuri directe au fost sub 10.5 cornere;


Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
Huddersfield vs Barnsley
Pronostic:
sub 3.5 goluri; sub 5.5 cartonase; sub 12.5 cornere
Cota
2.10
Cota finala: 2.10
Profit: 1.10
Stake: 1
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro