Ponturi Pariuri Fotbal Manchester United vs Chelsea

Superbet

Manchester United-Chelsea

Manchester United se află la al treilea mare derby la rând în Premier League. Partida cu Chelsea, programată in seara asta de la ora 21:45, în devans din etapa a 37-a, vine după două întâlniri cu Liverpool și Arsenal, ambele în deplasare. „Diavolii roșii” au avut două meciuri complicate.

A devenit foarte clar pentru Manchester United faptul că actualul sezon este complet ratat. Este o altă stagiune fără trofeu câștigat.

cota2.ro

Cu 4 etape înainte de final, „diavolii roșii” sunt la 6 puncte distanță de zona Ligii Campionilor, iar echipele din față, Arsenal și Tottenham, au și un meci restanță între ele.

Formația condusă de pe margine de Ralf Rangnick a obținut doar 4 puncte din ultimele 15 posibile, toate pe teren propriu, după 1-1 cu Leicester și 3-2 cu Norwich City. Dacă Man United mai caută un obiectiv pentru finalul acestui sezon, atunci acesta ar fi să termine în Top 6, astfel încât să evolueze măcar în Europa League.

  • Manchester United: L L W L D
  • Chelsea: W L W W W

Chelsea are un final de sezon liniștit, dar are totuși două provocări în față comparativ cu Man United. În primul rând, să-și securizeze locul de Liga Campionilor, care nu este încă rezolvat matematic. Formația lui Thomas Tuchel mai are nevoie de 8 puncte din ultimele 18 posibile pentru a fi la final în Top 4. Apoi, mai are finala Cupei Angliei cu Liverpool de la jumătatea lunii mai, acesta fiind și motivul pentru care partida de pe Old Trafford a fost devansată.

Albaștrii nu trec nici ei printr-o perioadă grozavă din punct de vedere al formei sportive. Doar că în cazul lor se poate vorbi mai degrabă despre o lipsă de constanță. Chelsea a avut câteva reacții foarte bune după rezultate mai puțin convingătoare în această perioadă. După 1-4 cu Brentford, s-a impus cu 6-0 la Southampton. După 2-4 cu Arsenal, a învins West Ham cu 1-0, chiar dacă în acest ultim caz a beneficiat și de șansă.


Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
Manchester United vs Chelsea
Pronostic:
IxsauIIx
Cota
1.55
Cota finala: 1.55
Profit: 4.40
Stake: 8
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro