Biletul Zilei format din 2 meciuri la cota 1.92

Superbet

1.Fenerbahce – Gaziantep

Astazi, de la ora 20:30,Gaziantep are însă o deplasare grea, pe terenul lui Fenerbahce. Clubul din Istanbul este pe locul 2, dar își simte poziția amenințată de revelația actualei stagiuni, Konyaspor, aflată la un singur punct în spate. 

Meciul de pe Sukru Saracoglu este ultimul pe care Gaziantep îl are de disputat în acest sezon împotriva celor 3 granzi din Istanbul. Beșiktaș a fost singura care a scăpat neînvinsă din disputele cu echipa lui Bulut, remizând alb în deplasare și impunându-se cu 1-0 în retur. 

cota2.ro

Galatasaray a învins-o cu 2-0 în prima parte a campionatului, unul dintre goluri fiind marcat de Moruțan. Gaziantep și-a luat însă revanșa pe 20 martie, câștigând cu 3-1 un meci în care Alex Maxim a transformat un penalty și a dat două pase decisive. 

  • Fenerbahce: W W W W W
  • Gaziantep : D L D L W

Pentru Gaziantep, actualul sezon a fost mai slab decât cel precedent, încheiat cu o clasare în prima jumătate a ierarhiei.43 de goluri a reușit trupa lui Bulut până acum, iar la 16 din ele, adică peste o treime, și-a adus aportul internaționalul român, care a înscris de 11 ori, trecându-și în cont și 5 assist-uri. Niciun alt fotbalist de la Gaziantep nu are cifre mai bune decât Maxim.

2.Strasbourg-PSG

In etapa cu numarul 35,in Ligue 1,incepand cu ora 22.00 avem un duel intre prima clasata,PSG si echipa de pe locul 6 ,Strasbourg.Un meci foarte important pentru echipa gazda.Cu 3 puncte in seara asta ar putea urca pe un loc de calificare in Europa.De partea cealalta,PSG are 78 de puncte la 13 puncte de locul 2 ,Marseille.

Din punct de vedere al formei:

  • Strasbourg: L W D D W
  • PSG: D W W W W

In ultimele 5 intalniri directe,PSG nu a fost invinsa,reusind 4 victorii si o remiza.Ultimele 3 au fost castigate la scor,de fiecare data inscriind 4 goluri.

De retinut faptul ca ,Strasbourg joaca foarte bine pe teren propriu.In ultimele 5 meciuri a reusit 3 victorii si 2 remize.

Prin urmare ,pentru acest eveniment am ales sa joc un superpariu..


Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
Fenerbahce vs Gaziantep
Pronostic:
1
Cota
1.37
Strasbourg vs PSG
Pronostic:
Peste 1.5 goluri în meci ,Peste 6.5 cornere în meci
Cota
1.40
Cota finala: 1.92
Profit: 7.36
Stake: 8
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro