Biletul Zilei format din 2 meciuri la cota 1.82

Superbet

Inter-Empoli

Inter deschide etapa a 36-a din Serie A împotriva lui Empoli, pe teren propriu, astazi, de la ora 19:45. 

La două puncte de liderul AC Milan, actuala campioană va urca pe primul loc în cazul unei victorii, cel puțin până duminică seară, când rivalii rossoneri joacă în deplasare cu Verona. 

cota2.ro

Din punct de vedere istoric, partida de pe Meazza e una dezechilibrată. Inter e neînvinsă în fața lui Empoli din aprilie 2006. Cu 16 ani în urmă, toscanii se impuneau cu 1-0, datorită unui autogol al lui Marco Materazzi. De atunci, au mai avut loc 13 confruntări între cele două formații, fără ca milanezii să mai piardă. Mai mult decât atât, ultimele 8 întâlniri s-au încheiat cu victorii pentru nerazzurri, care, în acest parțial, au o medie de două goluri/meci. 

La Milano, Inter și Empoli nu au terminat niciodată la egalitate. Bilanțul este de 12 victorii ale gazdelor și un succes pentru toscani, obținut în ianuarie 2004. Cel mai recent duel direct pe Meazza a avut loc la începutul acestui an, în Cupa Italiei, iar echipa antrenată de Simone Inzaghi s-a impus cu 3-2, după prelungiri. 

  • Inter: W L W W W
  • Empoli: L W L D L

Empoli vine după un eșec pe teren propriu, 1-3 cu Torino, însă rezultatele din runda trecută i-au adus confirmarea matematică a faptului că va juca în Serie A și în sezonul viitor. O performanță care se datorează parcursului din prima parte a campionatului. Returul a fost dezastruos pentru toscani, care au obținut doar 10 puncte (ultima clasată, Venezia, e singura cu un bilanț mai slab). 

Mai mult decât atât, Empoli a primit nu mai puțin de 31 de goluri în retur, cele mai multe în Serie A. 

Botosani-Dinamo

Meciul de astazi, de la Botoșani, are o mai mare miză pentru gazde. 

Elevii lui Marius Croitoru sunt pe al doilea loc de baraj de eurocupe, 8, cu 38 de puncte, iar o eventuală izbândă i-ar apropia și mai mult de ”semifinala de Conference League”, înaintea ultimei etape din play-out. 

Dinamo este pe 14, cu 19 puncte, și se tot gândește la duelurile de la barajul de rămânere în prima ligă. Alb-roșiii sunt la patru puncte de locul 13, cel care, teoretic, ar permite o adversară mai accesibilă în cadrul barajului. 

 În sezonul regulat, botoșănenii s-au impus în ambele dueluri directe cu Dinamo: 2-1, în capitală, respectiv 4-0, pe teren propriu. Astfel, moldovenii sunt la șapte partide la rând fără eșec în fața dinamoviștilor. 

Ultima victorie a alb-roșiilor a fost obținută la București, 1-0, pe 22 aprilie 2019. Este de notat că Botoșaniul s-a impus fără gol primit în fiecare din ultimele cinci vizite ale celor de la Dinamo! 

  • Botosani: W W W L L
  • Dinamo: W W L L W

Echipa lui Marius Croitoru este într-o formă bună: are trei victorii la rând, în fiecare dintre aceste trei partide ea marcând câte două goluri. În ultima rundă, Botoșaniul a învins cu 2-0 la Mioveni. Trebuie să subliniem însă faptul că în cinci din ultimele șase jocuri de acasă ale roș-alb-albaștrilor s-a consemnat scor strâns la final. 



Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
Inter vs Empoli
Pronostic:
1&Inter va avea cele mai multe cornere
Cota
1.35
Botosani vs Dinamo
Pronostic:
P0.5g/meci P6.5cornere/meci
Cota
1.35
Cota finala: 1.82
Profit: 7.38
Stake: 9
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro