Biletul Zilei format din 2 meciuri la cota 1.65

BETFAIR SPORTSBOOK

1.Leeds-Chelsea

Leeds United și Chelsea sunt adversare in seara asta de la ora 21:30, într-un meci restanță din Premier League. Este un joc cu miză uriașă în special pentru gazde, care lupta pentru mentinerea in aceasta liga.

cota2.ro

Leeds United este fără victorie de trei meciuri, după 0-0 cu Palace (deplasare), 0-4 cu Man City (acasă) și 1-2 cu Arsenal (deplasare). Pe fondul acestor rezultate, formația lui Jesse Marsch a fost depășită de Everton și Burnley și a fost trimisă în zona retrogradării. 

Așadar, băieții lui Jesse Marsch nu mai au loc pentru nicio greșeală. Și problemele de lot sunt destul de semnificative. Luke Ayling este suspendat după cartonașul său roșu văzut cu Arsenal, iar gazdele nu se pot baza nici pe Stuart Dallas pentru postul de fundaș dreapta, fiind accidentat. Crysencio Summerville, Adam Forshaw, Patrick Bamford și Tyler Roberts sunt și ei absenți din cauza problemelor medicale, în timp ce fundașul central Liam Cooper este incert.

  • Leeds: L L D W D
  • Chelsea: D L D W L

De retinut:

  • Chelsea s-a impus cu 3-2 în tur, cu un gol marcat de Jorginho din 11 metri în minutul 94.
  • De când a revenit în Premier League în 2020, Leeds nu a reușit să învingă gruparea de pe Stamford Bridge, având un egal acasă (0-0) și două eșecuri în deplasare.

2.Elche-At.Madrid

Atletico a câștigat din nou în campionat, după două runde în care pierduse patru puncte, iar acum caută al doilea succes la rând, pentru a-și consolida poziția în Top 4. Trupa lui „Cholo” se deplasează la Elche, într-o partidă care va avea loc in seara asta, de la ora 22:30, pe stadionul Manuel Martinez Valero, în etapa cu numărul 36.

În tur, madrilenii s-au impus greu, cu 1-0, dar a fost a noua victorie consecutivă în confruntările cu Elche. Ultima dată când Elche o învingea pe Atletico se întâmpla în 2002, pe când ambele se aflau în Segunda.

Atletico și-a învins marea rivală în ultima etapă, pe Real Madrid, cu 1-0, prin reușita lui Carrasco din penalty, spre finalul primei reprize. Real Madrid a câștigat deja titlul și nu avea nicio miză în afara orgoliului. Totuși, „saltelarii” erau fără victorie în ultimele opt derby-uri contra „galacticilor”.

Victoria i-a consolidat lui Atleti locul de Champions League, din moment ce Betis a pierdut cu Barcelona. Elevii lui Diego Simeone sunt pe locul 4, cu 64 de puncte, adică patru mai mult decât „alb-verzii”.

  • Elche: L D W W L
  • At.Madrid: W L D W D

Elche începe etapa de pe poziția a 14-a, fiind la șapte puncte de primul loc retrogradabil, ocupat de Mallorca, cu trei runde rămase de disputat în acest final de sezon. În teorie, gruparea antrenată de Francisco încă mai poate pica în Segunda. În realitate, este greu de crezut că formațiile din zona „roșie” vor câștiga tot până la final, iar Elche nu va acumula niciun punct.


Am jucat acest pariu la BETFAIR!

Deschide un cont ACUM și ai BONUS până la 550 de Lei!

Înregistrează-te la Betfair AICI
Leeds vs Chelsea
Pronostic:
Nicio echipa nu castiga ambele reprize
Cota
1.25
Elche vs At.Madrid
Pronostic:
S6.5cartonase/meci
Cota
1.32
Cota finala: 1.65
Profit: -9.00
Stake: 9
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro