Ponturi Pariuri Fotbal Milan vs Atalanta

Superbet

Milan-Atalanta

cota2.ro

Milan joacă împotriva Atalantei, pe San Siro, astazi, de la ora 19:00, înainte ca Inter să evolueze la Cagliari. Un succes contra bergamascilor ar putea însemna chiar câștigarea titlului, dacă rivala locală nu se va impune în Sardinia, în această penultimă etapă din Serie A. 

Milan și Atalanta se întâlnesc din nou în finalul sezonului, așa cum s-a întâmplat și anul trecut, când au fost față în față în ultima rundă.

Milan este într-o poziție ideală pentru a câștiga Scudetto pentru prima dată după 11 ani. După patru victorii la rând, Il Diavolo are două puncte avans în fața lui Inter, cu două etape înainte de final. Cum joacă înaintea rivalei din oraș, echipa lui Stefano Pioli se poate distanța la cinci puncte, fie și pentru moment, dacă bate pe Atalanta. Ar fi un avans care poate fi considerat decisiv, chiar dacă formația lui Simone Inzaghi bate atât pe Cagliari, cât și pe Sampdoria apoi. În aceste condiții, Milan ar mai avea nevoie doar de un egal cu Sassuolo, în ultima etapă. 

  • Milan: W W W L W
  • Atalanta: W D D W L

Cu Atalanta, Stefano Pioli va putea alinia aproape cea mai bună formulă posibilă. Singurul absent rămâne Simon Kjaer, cel care își continuă recuperarea după intervenția chirurgicală de la genunchi, din finalul anului trecut. Sunt șanse mari ca Ismael Bennacer să fie din nou titular în fața apărării, în timp ce Frank Kessie să joace în spatele lui Giroud. 

Atalanta pare să-și fi revenit în acest final de sezon, după ce a avut o lună aprilie neagră. A pierdut trei meciuri la rând în Serie A, într-o perioadă în care a fost eliminată și de Leipzig din Europa League, în sferturile de finală. În ultimele patru etape, La Dea nu a mai cedat deloc, dar opt puncte din meciuri cu Venezia, Torino, Salernitana și Spezia sunt cam puțin pentru o echipă care spera că va termina și acest sezon în Top 4. 

Atalanta are nevoie în continuare de puncte, pentru a urca cel puțin un loc, încât să joace la anul în Europa Conference League. Nu va fi deloc ușor însă pe San Siro, în fața unei echipe motivate să câștige titlul. În plus, Gasperini nu-i poate utiliza în continuare pe Josip Ilicic, Giuseppe Pezzella și Rafael Toloi. De asemenea, nu e 100% sigură nici prezența lui Duvan Zapata în primul 11. 

Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
Milan vs Atalanta
Pronostic:
AC Milan marchează peste 0.5 goluri AC Milan va avea peste 3.5 cornere
Cota
1.50
Cota finala: 1.50
Profit: 5.00
Stake: 10
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro