Biletul Zilei format din 2 meciuri la cota 1.85

Superbet

Alcorcon-Eibar

Maine ,de la ora 21.00 in Spania,In LaLiga2 avem un meci foarte interesant.Un meci foarte important pentru Eibar pentru a termina pe prima pozitie.Inaintea acestei partide,se afla pe prima pozitie cu 80 de puncte la egalitate cu Almerie care se afla pe pozitia a doua.

cota2.ro

Alcorcon se afla pe ultima pozitie cu 26 de puncte ,ceea ce inseamna ca meciul pentru ea nu are nicio miza.

In meciul tur,Eibar s-a impus la limita cu 2-1.

  • Alcorcon: D L W L L
  • Eibar: W W L W W

S-au mai intalnit pana acum de 4 ori in meciuri directe.De retinut faptul ca, toate cele 4 meciuri au fost foarte echilibrate(2 remize albe,o victorie a echipei Alcorcon castigata in prelungiri si victoria cu 2-1 din tur a oaspetilor de maine)

Dinamo-U Cluj

Un meci foarte important pentru dinamovisti.Daca nu vor reusi sa castige partida vor retrograda in Liga a doua.In meciul tur,U Cluj s-a impus cu 2-0 dupa un meci echilibrat din punctul meu de vedere.Ceea ce este de apreciat, este faptul ca cei de la U Cluj au reusit sa dea al doilea gol fiind cu un om in minus inca din minutul 72.

  • Dinamo: L D W W W
  • U Cluj: W L L W L

Eșecul de pe ”Cluj Arena” a fost surprinzător și dacă ne gândim că Dinamo a încheiat destul de bine sezonul de play-out, cu trei victorii la rând și un egal. Între aceste victorii, trebuie amintită cea de la Botoșani, 3-2, obținută cu dinamoviștii jucând mult timp în inferioritate numerică. 

Obligată să obțină o victorie la două goluri diferență pentru a intra în prelungiri, trupa dinamovistă trebuie să riște mult. Asta, în condițiile în care alb-roșiii au primit în sezonul de Liga 1 nu mai puțin de 77 de goluri! 

Prin urmare ,voi juca la goluri acest eveniment.

Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
Alcorcon vs Eibar
Pronostic:
2
Cota
1.42
Dinamo vs U Cluj
Pronostic:
2+
Cota
1.30
Cota finala: 1.85
Profit: -6.00
Stake: 6
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro