Biletul Zilei format din 2 meciuri la cota 2.02

BETFAIR SPORTSBOOK

1.Letonia-Liechtenstein

Letonia se prezinta la meci cu un moral foarte bun.A reusit sa castige 3 din ultimele 4 partide pe cand oaspetii de astazi vin dupa 5 esecuri consecutive.Dar cel mai important aspect este faptul ca nu au reusit sa inscrie in toate aceste 5 partide.

cota2.ro

Trupa lui Kazakevics a avut eficienta maxima la finalizare in partida de deschidere cu Andorra de acasa unde s-a impus la scor de neprezentare, 3-0, grazie unei duble semnate de Uldrikis.

Se pare ca acest rezultat nu este intamplator pentru Letonia care a obtinut 9 puncte in calificarile la CM intr-o grupa cu Gibraltar, Turcia, Olanda, Muntenegru si Norvegia, remizand impotriva ultimelor doua chiar in deplasare.

  • Letonia: W W D W D
  • Liechtenstein: L L L L L

Nationala lui Stocklass a fost dominata in mare masura de Moldova, avand o singura ocazie de gol si o posesie net inferioara, la fel ca in majoritatea intalnirilor din precedentele calificari.

A inregistrat un singur punct in cele 10 jocuri din calificarile la CM, iar la ultima editie de Liga Natiunilor a incheiat League D pe locul 2 cu 5 puncte, inregistrand o singura infrangere in 4 jocuri impotriva nationalei din Gibraltar.

2.Croatia-Franta

Grupa 1 din Divizia A de Nations League a inceput cu două rezultate surprinzătoare. Croația a pierdut categoric acasă, 0-3 cu Austria, în timp ce campioana mondială en-titre a cedat pe final, 1-2, tot acasă, contra Danemarcei.

Naționala lui Zlatko Dalic a părut obosită și nemotivată în eșecul cu Austria, de la Osijek. A fost primul eșec în timp regulamentar de 90 de minute pentru ”pătrățelele” din 13 iunie 2021 încoace, atunci când pierdeau cu 0-1 în Anglia, la Euro 2020. Totodată, a fost prima înfrângere acasă din octombrie 2020, când Franța câștiga cu 2-1, tot în UNL.

  • Croatia: L W D W W
  • Franta: L W W W W

Și Franța a consemnat un moment neplăcut. Insuccesul cu danezii a fost primul suferit acasă din 11 noiembrie 2020, când campionii mondiali cedau cu 0-2 în fața Finlandei, într-un meci amical. Pasul greșit cu scandinavii a venit după nu mai puțin de șapte victorii consecutive pentru selecționata lui Didier Deschamps.

”Cocoșul galic” nu a mai pierdut un meci în deplasare din 8 septembrie 2019, când ceda cu 0-2 în Turcia, în preliminariile Euro 2020.

Am jucat acest pariu la BETFAIR!

Deschide un cont ACUM și ai BONUS până la 550 de Lei!

Înregistrează-te la Betfair AICI
Letonia vs Liechtenstein
Pronostic:
1
Cota
1.20
Croatia vs Franta
Pronostic:
X2 &P1.5g/meci
Cota
1.68
Cota finala: 2.02
Profit: 8.16
Stake: 8
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro