Biletul Zilei format din 2 meciuri la cota 1.54

Superbet

Ponturi și Pariuri din FOTBAL în Proiectul SCĂRIȚĂ - PASUL 2


cota2.ro

Scărița propusă pentru voi este una simplă. Începem cu miza de 50 de lei în sistem ALL-IN, plasăm în fiecare zi o cota de maximu 1.60 și formată din maximum 2 meciuri, timp de 5 zile. Deci cum v-am spus pașii sunt simpli, sperăm să îi punem urma.

Pentru astăzi m-am decis să merg tot pe meciuri din UEFA NATIONS LEAGUE și sper să nu fie unul dintre meciurile supriză, așa cum ne-a obișnuit competiția.

Irlanda vs Ucraina

Se anunță un duel echilibrat astăzi, între două echipe care vin după câte un eșec fiecare, ambele echipe pierzând în deplasare cu același scor de 1-0. Însă, Ucraina nu a apucat să joace niciun meci in UEFA Nations League și vin cu moralul destul de slab după pierderea calificării în fața Țării Galilor.

Scoția vs Armenia

Armenia a jucat foarte bine pe propriul teren contra Irlandei, reușind să câștige cu 1-0 în cele din urmă, în ciuda atacurilor constante ale oaspeților și a posesiei prelungite pe care au avut-o până în finalul meciului. Scoția este favorită însă este fără victorie în ultimele 3 meciuri din toate competițiile. Cred că Armenia poate ieși neșifonată din acest duel.

ISTORIC PROIECT:

PASUL 1 - Germania vs Italia 1X @ 1.40 (07.06.2022) - Câștigător

Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
Irlanda vs Ucraina
Pronostic:
0-3 goluri
Cota
1.20
Scoția vs Armenia
Pronostic:
Armenia +2.5 handicap asiatic
Cota
1.28
Cota finala: 1.54
Profit: 2.70
Stake: 5
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro