Biletul Zilei format din 2 meciuri la cota 1.70

Fortuna

1.In etapa a 12-a ,din Belarus Vysshaya Liga,incepand cu ora 18.00 pe RCOP-BGU Stadium avem un duel intre prima clasata,Energetik-BGU si penultima echipa din clasament,Dnepr Mogilev.Dupa primele 11 etape,gazdele au 25 de puncte,la egalitate cu Din.Minsk,echipa de pe pozitia a doua iar oaspetii doar 5 puncte,cu un punct mai mult decat ultima pozitie.

Din punctul meu de vedere,meciul este unul foarte simplu avand in vedere pozitia si numarul de puncte din clasament dar si forma prin care trec cele doua.Gazdele vin dupa 5 victorii consecutive pe cand oaspetii,in ultimele 5 meciuri,au reusit doar 2 victorii.

cota2.ro

  • Energetik-BGU: W W W W W
  • Dnepr Mogilev: W L L W D

Ultima data cand s-au intalnit,a fost in 2016,unde oaspetii de astazi s-au impus cu 4-0.De fapt,in ultimele 5 meciuri directe.Dnepr nu a fost invinsa reusind 4 victorii si o remiza.

Din punct de vedere valoric:

  • Energetik-BGU: €3.60m
  • Dnepr Mogilev: €1.78m

2.In Suedia Allsvenskan,in etapa a 11-a,incepand cu ora 20.00 avem o intalnire intre ocupanta pozitiei a 5-a,Malmo si ultima clasata,Helsingborg.Pana in acest moment,gazdele au acumulat 18 puncte ,la 3 puncte de podium iar oaspetii doar 5 puncte.

Malmo este an de an vazuta printre favoritele la ridicarea trofeului si jocul ei din acest sezon nu este deloc unul rau, cu toate ca nu este in top 3.De partea cealalta,chiar daca vin dupa o victorie,oaspetii sunt cu moralul la pamant.

  • Malmo : W W W L L
  • Helsingborg: W L L L L

In ultimele 5 meciuri directe,Malmo nu a fost invinsa reusind numai victorii iar in ultimele 5 meciuri disputate pe teren propriu a reusit 4 victorii si o infrangere.

Din punct de vedere valoric:

  • Malmo : €27.45m
  • Helsingborg: €10.15m

Acum,pentru ca sunt mult mai in forma,joaca pe teren propriu si au nevoie de puncte sa urce spre podium,voi juca fara discutie solist acest eveniment.



Am jucat acest pariu la FORTUNA!

Deschide un cont ACUM și ai BONUS 500 de Lei!

Obține BONUSUL INSTANT
Energetik-BGU vs Dnepr Mogilev
Pronostic:
1&P1.5g/meci
Cota
1.37
Malmo vs Helsingborg
Pronostic:
1
Cota
1.24
Cota finala: 1.70
Profit: -8.00
Stake: 8
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro