Ponturi Pariuri Fotbal Moldova Feminin vs Lituania Feminin

UNIBET

Naţionalele feminine ale Moldovei și Lituaniei se întâlnesc astăzi într-un meci din preliminariile Campionatului Mondial 2023. Partida va începe de la ora 18:00 și se va disputa pe stadionul Zimbru din Chișinău începând cu ora 18:00. În grupa G, Naționala Moldovei joacă alături de Italia, Elveția, România, Croația și Lituania.

Naționala Moldovei se situează pe ultimul loc cu 7 înfrângeri și cu un golaveraj de 0:25, fiind cea mai neperformantă echipă din toate echipele feminine aflate în grupele de calificări pentru mondial. Pe lângă slaba performanță a moldovencelor, acestea vor avea un gol mare în echipă. Jucatoarea Veronica Cojuhari va rata meciul cu selecționata baltică din cauza suspendării pentru cumul de cartonașe galbene.

cota2.ro

În meciul tur, Lituania s-a impus cu un drastic 4-0, iar pentru acest joc, echipa baltică este cu lotul complet. Acum 4 zile, România s-a impus cu același scor în fața Moldovei.

Totuși cu un lot mult mai întărit, Moldova nu a făcut față nici în România și s-ar putea să nu aibă performanțe extraordinare în această seară, având în vedere componența și forma echipei.

Am jucat acest pariu la UNIBET!

Deschide un cont ACUM și primești un PARIU GRATUIT de 300 de Lei!

Obține AICI bonusul Unibet
Moldova Feminin vs Lituania Feminin
Pronostic:
2 Solist
Cota
1.57
Cota finala: 1.57
Profit: -1.00
Stake: 1
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro