Biletul Zilei format din 3 meciuri la cota 2.78

Superbet

Pentru astăzi propun un bilet bazat pe goluri în meciurile amicale, care par puțin dezechilibrate și pot oferi spectacol din punct de vedere al ofensivei.

Monaco o va intalni pe St. Gallen din Elveția, echipă care a reușit un spectaculos 25-0 în fața unei echipe necunoscute, FC Urnasch 1969, iar în ultimul meci de pregătire, elvețienii nu au ținut cont de apărare și au încheiat un spectaculos 3-3 cu Thun, rivala din campionat. St. Gallen a reusit performanta de a se clasa pe locul 2 in sezonul 2020 in Super League (prima liga elvetiană)

cota2.ro

Linz, echipa din esalonul secund din Austria, va intalni echipa a doua a Spartei Praga într-un joc amical. Echipa ceha a jucat acum 3 zile contra celor de la Chrudim (liga 2 din Cehia), piezând cu 0-3 în favoarea cehilor, fiind al 7-lea joc consecutiv fără victorie.

Deisenhofen și  Pipinsried sunt 2 echipe nemțești din ligile de amatori, care atunci când se întâlnesc iese spectacol. Ultimul meci direct s-a jucat în 2020 și s-a încheiat cu 9 goluri marcate, 7 fiind de partea celor de la  Pipinsried

Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
Monaco vs St. Gallen
Pronostic:
3+
Cota
1.40
Linz vs Sparta Praga B
Pronostic:
3+
Cota
1.00
Deisenhofen vs Pipinsried
Pronostic:
3+
Cota
1.37
Cota finala: 1.92
Profit: -1.00
Stake: 1
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro