Ponturi Pariuri Fotbal FC Los Angeles vs FC Dallas

BETFAIR SPORTSBOOK

Los Angeles a reușit achiziția galezului, Gareth Bale de la Real Madrid și se va alături veteranului Chiellini în primul 11 al acestora. Cu achiziția celor 2 jucători importanți de la Real Madrid și Juventus, Los Angeles va depăși valoarea de 60 milioane de euro. Aceștia speră ca achizițiile făcute să îi ajute la câștigarea campionatului. Momentan aceștia ocupă locul 1, cu 33 de puncte, în timp ce adversara acestora, FC Dallas, ocupa poziția 7, cu 26 de puncte.

Se așteaptă ca Julian Gaines și Erik Duenas să lipsească de la gazde din cauza unor accidentări, în timp ce Tomas Romero este absent din cauza protocoalelor de sănătate și siguranță. În ceea ce privește vizitatorii, aceștia ar putea juca fără Joshue Quinonez, care a ratat egalul de 2-2 împotriva lui Austin din cauza unei accidentări la gleznă.

cota2.ro

Los Angeles FC posibil prim 11: Crepeau; Escobar, Murillo, Ibeagha, Palacios; Cifuentes, Sanchez, Blessing; Vela, Rodriguez, Arango

Dallas posibil prim 11: Paes; Twumasi, Martinez, Hedges, Farfan; Servania, Quignon, Pomykal; Arriola, Velasco, Ferreira

În ultimele 2 meciuri directe Los Angeles s-a impus în fața celor de la Dallas, marcând cel puțin 2 goluri, iar acasă gazdele au reușit 2 victorii importante în fața celor de la NY Red Bulls și San Jose Earthquakes.

Am jucat acest pariu la BETFAIR!

Deschide un cont ACUM și ai BONUS până la 550 de Lei!

Înregistrează-te la Betfair AICI
FC Los Angeles vs FC Dallas
Pronostic:
1 solist
Cota
1.68
Cota finala: 1.68
Profit: 0.68
Stake: 1
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro