Ponturi Pariuri Tenis Denis Shapovalov vs Brandon Nakashima

Superbet

Denis Shapovalov îl va întâlni pe Brandon Nakashima în runda a doua de la Wimbledon din 2022.

Denis Shapovalov este cel de-al 13-lea cap de serie la Wimbledon din 2022 și ar fi fost considerat inițial un candidat la titlu, însă parcursul lui în 2022 a fost unul dezastros. După ce a început anul cu o victorie în fața lui Rafa Nadal pe zgură, a avut o serie lungă de înfrângeri pe care abia a reușit să o încheie cu o victorie grea în cinci seturi în fața neanunțului Arthur Rinderknech. În ciuda tuturor problemelor sale, el este încă un jucător foarte talentat și unul pe care ne așteptăm să-și revină foarte curând. El a fost semifinalist anul trecut și a avut rezultate bune pe această suprafață, așa că ar trebui să fie considerat în continuare favorit împotriva lui Brandon Nakashima. Un lucru bun este că a servit bine până acum, lucru care va trebui să îl făcă și în fața americanului cu origini japoneze.

cota2.ro

Brandon Nakashima a avut un an bun până acum și s-a apropiat foarte repede de top 50. A avut câteva victorii solide în meciurile de încălzire de la Wimbledon, iar serviciul său și forehand-ul sunt foarte periculoase pe această suprafață de iarbă rapidă. În meciul din prima rundă s-a confruntat cu Nicola Kuhn, un adversar solid, dar nespectaculos, pe care a reușit să-l învingă în patru seturi. Deși au fost multe aspecte pozitiv din acea victorie, au existat și unele negative, pe care va trebui să le corecteze rapid înainte de a-l înfrunta pe Denis Shapovalov.

Acesta va fi primul meci direct dintre cei doi jucători. În ciuda vârstei sale fragede, Denis Shapovalov este deja un fel de veteran cu multă experiență, ceea ce mă aștept să facă diferența aici. Brandon Nakashima are un viitor strălucit în acest sport și jocul său exploziv va face cu siguranță să fie un meci echilibrat cu încheiat la mai mult de 3 seturi.

Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
Denis Shapovalov vs Brandon Nakashima
Pronostic:
Denis Shapovalov -2.5 gameuri
Cota
1.90
Cota finala: 1.90
Profit: -1.00
Stake: 1
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro