Ponturi Pariuri Tenis Elena Rybakina vs Simona Halep

BETANO

Simona Halep mai are doi pași până la câștigarea turneului de la Wimbledon. Joi joacă în semifinala cu Rybakina, etapă în care a ajuns după ce a învins-o miercuri, într-un meci care a durat puțin peste o oră, pe americanca Amanda Anisimova. Românca noastră o aseamănă pe Elena Rybakina cu Anisimova ca stil de joc, ambele jucătoare lovind foarte puternic.

„Cred că se aseamănă cu cel de astăzi (n.r. jocul Elenei Rybakina), lovește puternic. Nu m-am uitat la meciurile de aici, nu am mai jucat de mult cu ea, dar mă aștept la un meci destul de puternic, solid. Sunt pregătită, sunt entuziasmată că sunt din nou în semifinală și o să dau totul.”

cota2.ro

Rybakina rămâne jucătoarea cu cei mai mulți ași la Wimbledon având o medie de 8,8 asi, iar în ultimul meci contra nr. 44 WTA, Tomljanovic A., a avut numai putin de 15. Totuși în fața ei se va afla Halep, românca trecând de ea în ultimele 2 confruntări pe hard.

La acest meci, Halep porneste favorita cu o cota la victorie de doar 1.36, însă cred că sansele la victorie sunt mult mai apropiate, însă aici voi miza pe numărul de ași, care după părerea mea, betano oferă o linie foarte bună.

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Elena Rybakina vs Simona Halep
Pronostic:
sub 9.5 asi
Cota
1.70
Cota finala: 1.70
Profit: 1.40
Stake: 2
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro