Ponturi Pariuri Tenis Novak Djokovic vs Cameron Norrie

BETANO

Până acum ne-a mers bine pe tenis, unde am avut 3/3 pariuri câștigătoare, toate din Wimbledon, iar acum ne ducem în prima semifinală de la Wimbledon, Novak Djokovic îl va întâlni pe Cameron Norrie, astăzi, 08.07.2022, pe Centre Court de la All England Club. Sârbul este mare favorit în acest meci, cu o cotă de doar 1.10 la victorie, în fața celei mai surprinzătoare prezențe din final four. 

Djokovic și Norrie au mai fost adversari o singură dată până acum, acolo unde liderul mondial de la acea vreme câștiga extrem de clar pe suprafață hard, cu 6-2, 6-1. 

cota2.ro

Până acum nu a fost un turneu ușor pentru cei doi. Sârbul a cedat 5 seturi la Wimbledon, 2 din ele în sferturile de finală cu Sinner, scor 3-2. Emoții mari au fost și pentru Norrie în meciul contra lui Goffin, câștigat cu greu după ce a fost condus cu 1-0, respectiv 2-1 la seturi.

Mă aștept la o victorie a sârbului, însă nu atât de clară așa cum o văd casele de pariuri. Totuși miza e uriașă pentru ambii jucători, iar Norrie, nr. 12 mondial, va găsi motivație pentru a-l înfrunta pe Djoko în într-un meci important. Câștigătorul duelului de astăzi il va intalni pe Kyorgios în marea finală, după ce Nadal s-a retras după o accidentare.

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Novak Djokovic vs Cameron Norrie
Pronostic:
Cameron Norrie +8.5 handicap game-uri
Cota
1.65
Cota finala: 1.65
Profit: 1.30
Stake: 2
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro