Ponturi Pariuri Fotbal Otelul Galati vs FCSB

Superbet

Confruntarea dintre Otelul Galati si FCSB se disputa in seara asta incepand cu ora 20.00 si este ultimul amical al ros-albastrilor inaintea noului sezon.Otelul Galati a reusit sa promoveze in Liga 2 si cu siguranta va avea stadionul plin in aceasta seara.Pana acum,FCSB a mers ceas in amicale,victorii pe linie pe cand pentru gazde este primul meci,primul amical in noul sezon.Cel mai important nume de la Otelul Galati este chiar antrenorul Dorinel Munteanu in rest lotul este unul foarte slab.

Ultima data cand s-au mai intalnit a fost in 2015,atunci cand FCSB a fost invinsa cu 2-1 pe teren propriu.In ultimele 5 partide H2H,FCSB s-a impus de 2 ori ,de 2 ori a remizat si o data a fost invinsa,exact cum am scris si mai sus.

cota2.ro

De retinut ca pe teren propriu,Otelul merge foarte bine, inscriind cel putin in ultimele 5 meciuri de fiecare data minim 2 goluri.

  • Otelul Galati: W D W W W
  • FCSB: W W W W D

Partida amicală din aceasta seara se va juca sub forma unei competiții – ”Cupa Ion Ionică”, în memoria celui care a fost jucător și conducător de club la gruparea roș-alb-albastră, fiind și un fost foarte bun prieten cu MM Stoica, managerul sportiv al bucureștenilor.

Managerul tehnic Dorinel Munteanu va avea tot lotul la dispoziție, cu toate că Oțelul se află în prima parte a pregătirilor de vară. De partea cealaltă, pentru FCSB este ultimul meci de verificare înaintea startului Superligii, astfel că e de așteptat ca cei mai buni jucători să fie prezenți pe teren la capacitate maximă.

De luni, gălățenii vor pleca la munte, în Poiana Brașov, pentru un stagiu de pregătire centralizată , prilej cu care vor juca alte două meciuri amicale: cu Gloria Buzău și cu Unirea Slobozia, două contracandidate în lupta pentru un loc în play-offul ligii secunde.

Din punct de vedere valoric:

  • Otelul Galati: €1.96m
  • FCSB: €33.95m





Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
Otelul Galati vs FCSB
Pronostic:
H1(1.5)
Cota
1.60
Cota finala: 1.60
Profit: 6.00
Stake: 10
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro