Ponturi Pariuri Tenis Elena Rybakina vs Ons Jabeur

Superbet

După două săptămâni de joc, finala de la simplu feminin de la Wimbledon se va da intre al 17-lea cap de serie, Elena Rybakina, si al treilea cap de serie, Jabeur. Rybakina nu era in atentia nimănui înainte de turneu, insa Jabeur, locul 2 WTA, a fost a 3-a favorita la castigarea acestuia, dupa Iga Swiatek si Simona Halep.

Elena Rybakina a fost la inaltime in jocul cu Simona, castigand in minimul de seturi, iar diferenta de inaltime a contat. Halep a alergat mai mult fata de adversara sa care este cu 16 cm mai inalta. Acum diferenta de inaltime intre cele 2 finaliste este de 7 cm, in avantajul Elenei.

cota2.ro

Ambele jucătoare vor intra în acest meci foarte motivate, fiind prima lor intalnire directa intr-o finala de Grand Slam. Accederea in finala este o premiera pentru ambele jucatoare, care vor avea nevoie sa-si controleze extrem de bine emotiile.

Unul dintre cele mai puternice atuuri ale Rybakinei este serviciul și ar trebui să il foloseasca în continuare în acest meci împotriva lui Jabeur, in timp ce jucatoarea din Tunisia se bazeaza pe varietatea ei de lovituri.

Cu toate astea, va fi un meci extrem de pronosticat, avand in vedere calitatile indiviaduale ale fiecarei jucatoare. Totusi, trebuie sa profitam de cota celor de la superbet de 1.65 la sub 8.5 asi, alte case de pariuri oferind acelasi pronostic la o cota de maximum 1.50.

Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
Elena Rybakina vs Ons Jabeur
Pronostic:
Sub 8.5 asi
Cota
1.65
Cota finala: 1.65
Profit: 0.65
Stake: 1
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro