Biletul Zilei format din 2 meciuri la cota 1.72

BETANO

In calificarile ECL,incepand cu ora 21.00,Ferencvaros din Ungaria intalneste pe teren propriu pe Tobol din Kazakhstan.Meciul va avea loc pe Groupama Arena din Budapesta.In prima mansa cele doua au scos o remiza alba dupa un meci cat de cat echilibrat.Gazdele de astazi au avut o posesie mai buna dar la ocazii de gol au stat mai bine cei de la Tobol.

Ferencvaros este favorita la calificare.Nu a avut un joc foarte bun in tur, dar acum are avantajul terenului propriu. Si-a format un lot foarte redutabil, cotat la peste 42 de milioane de euro. A avut prestatii bune in amicale, exceptie fiind meciul slab facut in fata lui Sepsi. E o echipa care se simte bine acasa, acolo unde in 2022 n-a suferit decat doua esecuri in meciurile oficiale.

cota2.ro

  • Ferencvaros: D W W L D
  • Tobol: L D D W W

Tobol are un lot mult mai modest decat Ferencvaros. In weekend a jucat in Cupa si a fost invinsa categoric, cu 1-6.Prin urmare ,solistul este indiscutabil pentru acest eveniment.

Din punct de vedere valoric:

  • Ferencvaros: €42.80m
  • Tobol: €11.13m

De la 21.30, avem tot in calificarile ECL ,returul dintre CFR Cluj si Pyunik din Armenia.Campioana României a scos o remiză albă cu Pyunik Yerevan în meciul din Armenia. Cu toate că, la prima vedere, cele două echipe ar avea șanse egale, CFR a dominat categoric în tur. Au fost 16 ocazii de gol in dreptul celor de la CFR fata de doar 5 ale lui Pyunik.

Gazdele vin dupa o infrangere,dupa o cupa pierduta in fata celor de la Sepsi asa ca victoria este mai mult decat obligatorie.Pe langa o calificare ,un succes in seara asta contribuie si la moralul echipei.

  • CFR Cluj: L D W W W
  • Pyunik: D D W D W

Acasa,CFR joaca foarte bine si ma astept sa vad acest lucru si in seara asta.In ultimele 5 partide disputate pe teren propriu a reusit 4 victorii si o remiza cu Dinamo Kiev, intr-un meci amical.

Valoric,cred ca nu mai este cazul sa vorbim.O diferenta foarte mare.

  • CFR Cluj: €28.96m
  • Pyunik: €6.14m



Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Ferencvaros vs Tobol
Pronostic:
1
Cota
1.34
CFR Cluj vs Pyunik
Pronostic:
1
Cota
1.28
Cota finala: 1.72
Profit: -10.00
Stake: 10
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro