Ponturi Pariuri Fotbal CFR Cluj vs Pyunik

BETANO

Returul din Liga Campionilor cu Pyunik Erevan, programat miercuri, de la ora 21:30, este ”crucial” pentru viitorul clubului, mai ales din punct de vedere financiar.

Ca intotdeauna in competitiile europene, Dan Petrescu e din nou sceptic si se teme de echipa din Armenia, Pyunik, echipa cu care a remizat in mansa tur, incheiata fara niciun gol marcat.

cota2.ro

Desi CFR Cluj a avut 10 suturi trimise spre spatiul portii, acestia au incheiat la egalitate, gazdele avand doar un singur sut expediat pe poarta.

Totusi, dupa ce au dominat complet acest meci, Dan Petrescu se teme de buna pregatire si de antrenorul armenilor. „I-am și studiat cum fac antrenamente, cum pregătesc meciurile. Am vorbit cu antrenorul lor, e un antrenor foarte bine pregătit, au venit de două zile în Cluj.``

Conferinta de presa vine dupa esecul in cupa in fata lui Sepsi, acolo unde au pierdut cu 1-2, dupa ce au reusit sa marcheze primii in minutul 2 prin Paun.

Informatii bine de stiut:

• 5 – 11 a fost raportul de cornere in favoarea Clujului in meciul tur jucat in Armenia;

• 3-1 a fost raportul de cartonase galbene in favoarea armenilor;

• CFR Cluj a castigat meciuri importante in meciurile de pregatire in fata celor de la Hajduk Split (Croatia) si Partizan Belgrad (Serbia)

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
CFR Cluj vs Pyunik
Pronostic:
CFR sa câștige & sub 12.5 cornere & sub 6.5 cartonase
Cota
1.80
Cota finala: 1.80
Profit: -1.00
Stake: 1
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro