Biletul Zilei format din 3 meciuri la cota 2.15

Superbet

Dortmund nu a apasat pe accelaratie in aceasta vara in pregatiri, insa nemtii au anuntat o perioada intensa de pregatiri mai ales dupa noile achizitii. Astazi vor juca cu Verl, o echipa din esalonul al 3-lea din Germania si se anunta a fi un meci interesant. Sunt sanse foarte mari ca fosta echipa lui Haaland sa ii aiba astazi in teren pe jucatori adusi recent si anume: Sule (Bayern M.), Marcel Laurenz Lotka (Hertha), atacantul Sébastien Haller (Ajax), Karim Adeyemi (Salzburg). Ma astept ca Verl sa aiba un meci extrem de dificil avand in vedere ca jucatorii noi vin cu multa experienta in spate.

-------------------------------------------------------

cota2.ro

Mura, echipa din prima liga slovena, va primi vizita moldovenilor de la Sfintul Gheorghe in mansa a doua a calificariile in grupele Europa Conference League. Gazdele, cotate la o valoare pe piata de aproape 7 milioane de euro va juca acasa cu moldovenii care au pierdut in ultimul meci de pregatire contra FCSB-ului, echipa din Romania castigand cu 6-0, intr-un joc in care Sf. Gheorghe au avut 8 titulari la inceputul jocului. Cred intr-o victorie lejera a gazdelor.

-------------------------------------------------------

Pentru cota 2 de astazi am selectat un meci, care a fost in prima mansa cam anemic. Este vorba de intalnirea dintre Atletic Club Escaldes (Andorra) si Gzira (Malta), echipe care au remizat 1-1 in Malta in prima mansa. La cum au aratat statisticile in meciul precedent ne putem astepta la un joc circumspect din partea ambelor echipe.

Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
Verl vs Dortmund
Pronostic:
Dortmund -1.5 handicap asiatic
Cota
1.47
Mura vs Sfintul Gheorghe
Pronostic:
1 solist
Cota
1.20
Atletic Club Escaldes vs Gzira United
Pronostic:
sub 3.5
Cota
1.22
Cota finala: 2.15
Profit: 1.15
Stake: 1
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro