Biletul Zilei format din 8 meciuri la cota 4.23

Superbet

Salut prieteni,astazi avem foarte multe meciuri din calificarile Europe Conference si am zis sa fac un bilet combo cu pronostoicuri foarte simple si zic eu foarte safe.Nu o sa scriu foarte multe despre ele ca nu cred ca are timp cineva sa citeasca.

In meciul Partizani Tirana - Saburtalo Tbilisi,echipa care merge mai departe din această dublă va fi adversara celor de la FCSB în turul următor din preliminariile Conference League. Partizani Tirana s-a impus cu 1-0 în Georgia și are prima șansă în fața lui Saburtalo Tbilisi. 

cota2.ro

Ruzomberok s-a impus in tur cu 2-0 ,un scor periculos dupa cum stim asa ca pentru a fi siguri de calificare ar trebui sa iscrie.Meciurile Milsami si SJK le voi juca la goluri pentru ca sunt imprevizibile ca rezultat si ma gandesc ca un pariu pe goluri este mai safe.

KuPS, la fel trebuie sa inscrie pentru a fi sigura de calificare si pentru ca vad un meci cu ocazii la ambele porti voi juca un Superpariu format din goluri si cornere.

Petrocub-Floriana s-a terminat in tur 0-0 dupa un meci controlat in totalitate de Floriana.Au fost foarte multe ocazii de gol dar fara nicun rezultat.Ma gandesc ca in seara asta vom vedea cel putin o reusita.

Mura este favorita pentru a merge mai departe si pentru ca joaca si pe teren propriu voi juca simplu solist iar Streda trebuie sa inscrie avand in vedere ca in tur ,pe teren propriu,s-a impus la limita cu 2-1.


Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
Zalgiris vs Ruzomberok
Pronostic:
Ruzomberok P0.5g/meci
Cota
1.22
Milsami vs Penevezys
Pronostic:
1-4g/meci
Cota
1.18
SJK vs Flora
Pronostic:
1-4g/meci
Cota
1.18
Dila Gori vs KuPS
Pronostic:
Peste 0.5 goluri în meci Peste 5.5 cornere în meci
Cota
1.20
Petrocub vs Floriana
Pronostic:
Peste 0.5 goluri în meci Peste 5.5 cornere în meci
Cota
1.20
Mura vs Sf.Gheorghe
Pronostic:
1
Cota
1.20
Partizani vs Saburtalo Tbilisi
Pronostic:
CMMD 1
Cota
1.18
Cliftonville vs Dun.Streda
Pronostic:
Dun.Streda P0.5g/meci
Cota
1.22
Cota finala: 4.23
Profit: -10.00
Stake: 10
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro