Ponturi Pariuri Fotbal Hermannstadt vs Mioveni

Superbet

Duelul FC Hermannstadt-CS Mioveni deschide ediția 2022-2023 din SuperLigă și se dispută la Mediaș, incepand cu ora 18:30. Sibienii revin în elită după un singur an petrecut în Liga 2, acolo unde au fost trimiși în vara lui 2021.

La nivel divizionar, cele două s-au mai confruntat și în stagiunea 2017-2018 din Liga 2. A fost 1-1, respectiv 2-1 pentru Hermannstadt, sibienii promovând în elită la finele acelui campionat. Sub comanda lui Marius Măldărășanu, gruparea de lângă Cibin a promovat direct, încheind sezonul de Liga 2 pe poziția secundă, cu 61 de puncte. Interesant este că sibienii au pierdut numai două meciuri în tot sezonul trecut, dar ambele insuccese au fost bifate pe teren propriu. De altfel, ultimele trei jocuri de acasă din trecuta stagiune s-au încheiat la egalitate.

cota2.ro

În cele mai importante dueluri de verificare din intersezon, Hermannstadt a scos un 0-0 cu albanezii de la FK Tirana, a trecut cu 2-0 de nord-macedonenii de la Shkupi și a cedat cu 0-1 contra turcilor de la Gaziantep. Cele mai importante veniri sunt cele ale mijlocașului ofensiv Paraschiv (CFR Cluj) și închizătorului Răuță (Dinamo). 

  • Hermannstadt: W L L W D
  • Mioveni: D L D D W

CS Mioveni a scăpat direct în sezonul anterior, încheind pe locul 12 din SuperLigă. Galben-verzii au adunat 16 puncte în stagiunea de play-out.Oaspeții de vineri nu au adus nume răsunătoare deocamdată, cele mai importante sosiri fiind portarul Croitoru(FC Argeș) și mijlocașul Cr. Dumitru (FCSB). 

In meciurile directe,in ultimele 5,gazdele de astazi s-au impus de 2 ori si o singura data a fost invinsa,chiar in ultima intalnire un 1-2 pe teren propriu.De retinut ca meciurile directe nu produc foarte multe goluri,media fiind de 2/meci.

Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
Hermannstadt vs Mioveni
Pronostic:
Sub 3.5 goluri în meci Sub 11.5 cornere în meci Sub 6.5 cartonașe în meci
Cota
1.65
Cota finala: 1.65
Profit: 6.50
Stake: 10
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro