Ponturi Pariuri Fotbal Craiova vs Sepsi

Superbet

Universitatea Craiova și Sepsi OSK se încălzesc pentru partidele preliminare din Conference League, cu ambiții foarte mari în noua stagiune.Meciul se joaca pe Stadionul Ion Oblemenco incepand cu ora 21.30.

În intersezon, Laurențiu Reghecampf a fost înlocuit cu Laszlo Balint, cel care pregătise UTA, cu destul succes, până la începutul lui 2022. ”Reghe” nu a reușit să aducă vreun trofeu în trecutul campionat, dar a dus totuși Universitatea în eurocupe, după victoria cu 2-0 contra Botoșaniului, în ”finala” de calificare în Conference League.

cota2.ro

Deocamdată, singurele veniri importante sunt în zona defensivă. Au venit în Bănie stoperul lusitan Rui Silva (Braga) și polivalentul fundaș Martic (Sion), croatul constituindu-se practic într-o o revenire la Craiova. Portarul Pigliacelli a plecat la Palermo (Serie B), fiind aproape sigur că titular va fi un alt goalkeeper versat din lotul alb-albastru, David Lazar.  

În cele mai importante teste din vară, Universitatea a trecut cu 4-1 de Arminia Bielefeld (2. Bundesliga) și a remizat, 1-1 cu azerii de la Qarabaq. 

  • Craiova: D W D W W
  • Sepsi: W L W W W

Covăsnenii pregătiți de Cristiano Bergodi tocmai celebrează cucerirea Supercupei, adjudecată după un 2-1 cu CFR, la Arad. Asta, după ce în luna mai câștigaseră în premieră Cupa României. 

Trupa din Sfântu Gheorghe a avut o vară bogata în achiziții. De altfel, golurile de la Arad au fost reușite de doi nou veniți: mijlocașul ofensiv Cosmin Matei (ex-Dinamo) și atacantul Rondon (revenit în Superligă de la Radom-Polonia). 

Nu doar trofeele cucerite arată forma bună a lui Sepsi. Alb-roșiii au suferit o singură înfrângere în elită de la finalul lunii februarie încoace, un 0-1 la Rapid (23 aprilie).

Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
Craiova vs Sepsi
Pronostic:
PsF X
Cota
1.65
Cota finala: 1.65
Profit: 4.55
Stake: 7
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro