Ponturi Pariuri Fotbal Arges vs UTA Arad

Superbet

In seara asta, de la ora 18:30, ne așteaptă o partidă echilibrată. Istoricul recent al disputelor directe, dar și campaniile de achiziții solide de la ambele formații promit un joc interesant.Cele două au promovat împreună în 2020 și visează să fie din nou în top.

Argeșenii au avut un sezon trecut mai mult decât mulțumitor. Alb-violeții au ajuns în premieră în play-off și s-au calificat în semifinalele Cupei României. Era logic ca tehnicianului Andrei Prepeliță să i se prelungească angajamentul. 

cota2.ro

Însă, primăvara nu a fost una prea grozavă pentru piteșteni. În sezonul de play-off, gruparea din Trivale a consemnat doar un triumf și a pierdut nouă jocuri, cu numai trei goluri la activ. FC Argeș a încheiat stagiunea trecută cu șase eșecuri oficiale la rând în propria arenă!În ultimul test din intersezon, argeșenii au remizat acasă cu conjudețenii de la CS Mioveni (2-2). 

  • Arges: D D W L L
  • UTA Arad: W D L W D

”Bătrăna Doamnă” trece printr-o perioadă încărcată, suporterii protestând față de actuala conducere a clubului, cea care nu a ajuns la un acord pentru a ceda UTA unui grup de antreprenori locali. Sportiv vorbind, arădenii au avut o campanie de achiziții apreciabilă.

Cele două echipe s-au confruntat prima dată în 1961! Ultimele partide directe au fost extrem de echilibrate. Zece din ultimele 11 confruntări dintre FC Argeș și UTA au avut toate rezultate la o diferență de cel mult un gol. 

În campionatul anterior, în sezonul regulat, am avut rezultate în oglindă: Argeș-UTA 0-1, respectiv UTA-Argeș 0-1. De retinut că alb-roșii au marcat câte un gol în fiecare din ultimele patru vizite la Pitești.


Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
Arges vs UTA Arad
Pronostic:
PsF X
Cota
1.57
Cota finala: 1.57
Profit: -10.00
Stake: 10
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro