Ponturi Pariuri Fotbal CFR Cluj vs Rapid

Superbet

Cel mai atractiv meci din prima etapă de SuperLigă se joacă in seara asta, de la ora 21:30, în stadionul campioanei en-titre a României. Partida le prinde în special pe gazde într-o situație delicată, după ieșirea din preliminariile Champions League și eșecul din Supercupă! 

Dincolo, Rapidul a încheiat decepționant perioada de pregătire, dar ultimele mutări din lot mențin totuși încrederea fanilor că sezonul care urmează va fi unul mai bun pentru alb-vișinii.

cota2.ro

Startul de sezon actual este echivalentul celui mai rău scenariu posibil pentru alb-vișinii. După ce au pierdut Supercupa, 1-2 la Arad cu Sepsi, clujenii au cedat la loviturile de la 11 metri, acasă cu Pyunik Erevan, după 0-0 în Armenia și 2-2 la Cluj. Ce este și mai preocupant pentru Petrescu este că, asemeni multor partide din primăvară, CFR a cedat pe final de reprize. Astfel, în Supercupă, a primit gol în minutele 45+3 și 85, iar cu Pyunik, golurile au căzut în minutele 89 și 119! 

Acum, CFR speră să evite vreo eroare majoră în Conference League - în turul următor, cluijenii dau peste Inter Club d’Escaldes din Andorra

  • CFR Cluj: L L D W W
  • Rapid: L L W L L

Practic, CFR se află în acest moment la patru dueluri competitive la rând fără vreo victorie, luând în calcul și eșecul din ultima rundă a sezonul trecut, 1-3 la FCSB. Totuși, trupa lui Dan Petrescu are argumentul forței pe care o manifestă acasă în SuperLiga. Practic, alb-vișiniii nu au pierdut niciun meci pe teren propriu, la nivel competitiv, în 2022, cu excepția eșecului cu FCSB (0-1, pe 7 aprilie). 

Merită de asemenea menționat că actuala campioană a marcat cel puțin un gol în șapte din ultimele opt partide oficiale programate în Gruia. 

Rapidul a încheiat decent sezonul trecut, pe locul 9, dar a cedat în ultimele două meciuri, 2-3 acasă cu U Craiova 1948 și tot 2-3 la CS Mioveni. Astfel, bucureștenii au ratat calificarea în barajul de eurocupe. Formația lui Adrian Mutu a avut prestații preocupante pe finalul stagiului de pregătire extern. În ultimele două teste, rapidiștii au pierdut cu 0-2 cu LASK Linz și cu 1-7 cu Slavia Praga! 

Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
CFR Cluj vs Rapid
Pronostic:
S5.5 cartonase/meci
Cota
1.60
Cota finala: 1.60
Profit: 6.00
Stake: 10
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro