Ponturi Pariuri Fotbal FCSB vs U Cluj

BETANO

FCSB – „U” Cluj, meci care conteaza pentru prima etapă din sezonul 2022-2023 al SuperLigii, este programat, duminică, 17 iulie, de la ora 21:30. Gazdele pornesc ca super favorite, avand o cota de doar 1.20 la victorie, desi este deschiderea noului sezon si primul meci oficial dupa perioada de pregatire din vara. Pentru noul sezon, FCSB a ales să meargă tot pe mâna antrenorului Anton Petrea, dar de data aceasta s-a întărit serios la nivelul fundaşilor centrali, acolo unde i-a adus pe Rachid Bouhenna, Joyskim Dawa şi Joonas Tamm. Insa, gazdele au pierdut si jucatori importanti precum: Claudiu Keşeru, Andrei Miron, Paulo Vinicius, Cătălin Straton, Dragoş Nedelcu şi Valentin Gheorghe.

Acum vorbind putin de oaspeti, acestia au aratat ca au multe probleme in faza de aparare si de constructie in duelul cu Dinamo, dubla care i-a facut pe caini sa retrogradeze pentru prima data in istoria clubului. Insa, antrenorul clujenilor a hotarat sa aduca cativa jucatori cu experienta care sa le de-a sansa de a rezista in noul sezon in prima liga. Astfel ca, Erik Lincar şi-a întărit lotul cu nume cunoscute precum Alexandru Chipciu (CFR Cluj), Adrian Bălan, Cătălin Hlistei (ambii Rapid), Marius Briceag (FC Voluntari), Andrei Pițian (Chindia), Florin Purece, Laurenţiu Brănescu (ambii FC Farul) şi Ovidiu Bic (Universitatea Craiova).

cota2.ro

U Cluj are nevoie de ceva timp pentru a se acomoda in prima liga si pentru a lega o echipa competenta pentru liga 1, insa totusi cred ca e prea devreme sa vedem si sa avem parte de cota de 1.20 in campionatul romanesc.

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
FCSB vs U Cluj
Pronostic:
1X; sub 1.5 goluri U Cluj; sub 1.5 goluri FCSB in prima repriza; U Cluj +3 handicap
Cota
1.80
Cota finala: 1.80
Profit: 0.80
Stake: 1
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro