Ponturi Pariuri Fotbal FCSB vs U Cluj

Superbet

Roș-albaștrii nu au mai cucerit SuperLiga din 2015, iar în noua ediție încep cu un meci acasă,incepand cu ora 21.30, pe Arena Națională, contra unei nou promovate. Universitatea Cluj revine în elită după șapte ani, cu ambiții mari! 

FCSB a încheiat sezonul trecut tot pe locul 2, dar a avut câteva motive de satisfacție. Roș-albaștrii au deținut cel mai eficient atac din elită, cu 78 de goluri înscrise în 40 de meciuri de campionat. În play-off, elevii lui Toni Petrea au punctat de 24 de ori în zece meciuri, iar acasă au învins de cinci ori în ultimele șase dueluri. 

cota2.ro

Marile probleme au ținut însă de defensivă, acolo de unde au plecat în inter-sezon jucători ca Miron și Vinicius. FCSB a adus însă înlocuitori interesanți pentru zona centrală a apărării: Bouhenna (CFR Cluj) și Dawa (Botoșani), recent fiind adus și masivul estonian Tamm (Vorskla Poltava). 

În ultimele jocuri de verificare, FCSB a învins cu 6-1 la Zimbru Chișinău și a trecut doar cu 1-0 de CS Mioveni, respectiv Oțelul Galați. 

  • FCSB: W W W W W
  • U Cluj: W L L L L

Universitatea a fost antrenata de Erik Lincar spre Liga 1, clujenii trecând la baraj de Dinamo (2-0 și 1-1). Pentru noua stagiune, alb-negrii au adus o serie de fotbaliști cu nume, cea mai importantă achiziție fiind cea a experimentatului Chipciu, ultima dată la rivala CFR Cluj. 

În cantonament, ardelenii nu au avut rezultate prea convingătoare: 0-1 cu austriecii de la Hartberg, 0-1 cu slovenii de la Aluminij sau 0-2 cu sârbii de la Napredak. În ultima repetiție, ”U” a trecut cu 4-1 de secund divizionara Minaur Baia Mare. 

FCSB a trecut de ”U” Cluj în fiecare din ultimele 14 confruntări directe! Este de menționat că ultimele trei dispute ”head-to-head” au fost consemnate în Cupa României. A fost 3-0 pentru FCSB în finala din 2015, respectiv 1-0, în fazele eliminatorii din 2015 și 2019. 

Ultima victorie a ”șepcilor roșii” în fața FCSB datează din 27 octombrie 2017, 2-1 la Cluj!

Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
FCSB vs U Cluj
Pronostic:
FCSB câștigă Peste 0.5 goluri în repriză a doua
Cota
1.50
Cota finala: 1.50
Profit: -10.00
Stake: 10
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro