Ponturi Pariuri Fotbal FC Botosani vs Chindia Târgoviște

Superbet

FC Botoşani şi Chindia Târgovişte se întâlnesc, luni, 18 iulie, de la ora 18:30, contand pentru prima etapă din ediţia 2022-2023 a SuperLigii. Va fi prima intalnire din liga 1 cu doi antrenori noi pe banca. Este partida de debut pentru Mihai Teja pe banca tehnică a lui FC Botoșani, respectiv pentru Adrian Mihalcea la Chindia. FC Botoşani vine după un sezon dezamăgitor, în care a ratat dramatic accederea în play-off, dar şi după o pauză în care a slăbit considerabil, după plecarea antrenorului Marius Croitoru şi după cele ale jucătorilor Denis Haruţ, Enriko Papa, Jaja Silva şi Joyskim Dawa, plus cele din iarnă ale lui Bogdan Racoviţan, Malcom Edjouma şi Hervin Ongenda. De asta putem cataloga pregatirea de vara ca fiind una extrem de slabă, cu rezultate modeste. A pierdut 3-1 cu Basel, echipa elvețiană avand 4 jucatori titulari în echipă, a esuat intr-un drastic 4-0 cu Qarabag si a remizat 0-0 cu Plzen. Singurele victorii sunt cu Iasi si cu Schwaz, echipa modesta din esalonul inferior al Austriei, care pierdea in cu Linz, scor 1-9.

Chindia Târgovişte a „fentat” retrogradarea după barajul cu Concordia Chiajna, iar Adrian Mihalcea este a trecut pe banca tehnica in locul lui Emil Săndoi. Ca noi veniti in echipa sunt Dejan Boldor, Daniel Popa, Cristian Neguţ şi Daniel Dumitraşcu, ultimii 3 revenind in lotul Chindiei.

cota2.ro

Ma astept la un meci inchis, fiind si primul pentru cei 2 antrenori la o echipa noua. Asa ca la categoria superpariuri de la SUPERBET am optat pentru o cota foarte buna pentru aceasta cagorie de meci cu echipe similare.

Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
FC Botosani vs Chindia Târgoviște
Pronostic:
sub 3.5 goluri; sub 11.5 cornere; sub 6.5 cartonașe
Cota
1.95
Cota finala: 1.95
Profit: -1.00
Stake: 1
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro