Ponturi Pariuri Fotbal Petrolul vs Voluntari

Superbet

Petrolul revine după șase ani de pauză în elită.Înainte de resetarea clubului prahovean, cele două trupe s-au mai confruntat doar într-un singur campionat, 2015/2016. Atunci, jocurile directe au fost destul de echilibrate, fără ca ploieștenii să reușească să se impună. A fost 1-1 și 1-0 pentru ilfoveni, în sezonul regulat, iar în play-out, voluntarenii au învins în ambele manșe, cu 2-1, respectiv 2-0.

Petrolul Ploiești a găsit drumul spre promovare cu Nicolae Constantin la cârmă, fostul jucător al Rapidului fiind la prima realizare importantă ca antrenor. Galben-albaștrii au dominat tot sezonul trecut de L2: au încheiat pe locul 1, cu 63 de puncte, fără să piardă vreun joc acasă. Un singur gol au primit ”găzarii” acasă în 2022!

cota2.ro

Pe arena ”Ilie Oană” au venit în această vară două nume importante. Veteranul Tamaș a fost adus tocmai de la adversarul de sâmbătă, iar Grozav revine la Ploiești, după ce ultima dată a jucat în Ungaria, la MTK.

Rezultatele din intersezon au fost destul de bune, cele mai importante scoruri din jocurile amicale cu echipele române fiind un 2-1 cu Farul și un 1-1 cu Chindia.

  • Petrolul: D W W W W
  • Voluntari: D L L W W

Ilfovenii merg tot pe mâna lui Liviu Ciobotariu, cel care a ghidonat Voluntariul spre cel mai bun sezon din istorie: locul 4 în SuperLigă și calificarea în premieră în play-off.

În vară, jucători importanți au plecat din Ilfov: Tamaș (la Petrolul), I. Gheorghe (la Sepsi), Ciobotariu (la CFR) și Briceag (la ”U” Cluj). Dar, ”Ciobi” va conta pe câteva veniri interesante: tânărul mijlocaș Marrone (Csikszereda) și experimentații Răduț (Aris) și Florea (Chindia).

În disputele din cantonamentul extern, Voluntariul a cedat cu 1-2 cu polonezii de la Leczna, cu 1-4 cu israelienii de la Hapoel Beer Sheva și au remizat, 1-1 cu ciprioții de la Karmiotissa.

 

Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
Petrolul vs Voluntari
Pronostic:
Dnb 1
Cota
1.80
Cota finala: 1.80
Profit: -10.00
Stake: 10
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro