Ponturi Pariuri Fotbal Red Bull Bragatino vs Fortaleza

BETANO

Bragantino va căuta să obțină o a patra victorie consecutiva în Serie A pe teren propriu in fata celor de la Fortaleza, maine dimineata, de la ora 01:00 pe Estadio Nabi Abi Chedid. Vizitatorii, pe de altă parte, vin dupa o victorie chinuita in deplasare la Atletico GO, dupa o serie de 5 infrangeri la rand și vor căuta să mearga in aceasta directie.

Bragatino este echipa cu cea mai mare medie de cornere pe meci din serie A, Brazilia, si anume 8.3 cornere/meci. In ultima victorie contra celor de la Avai au avut numai putin de 19 cornere, fata de cele 7 ale oaspetilor. Cotele scad drastic pe victoria celor de la Bragatino, coborand de la 1.90 catre 1.75 si sunt in continua scadere, lucru logic, analizand putin forma echipelor.

cota2.ro

Bine de stiut:

  • Au fost doar opt întâlniri între Red Bull Bragantino și Fortaleza;
  • Gazdele au câștigat cinci dintre aceste jocuri, în timp ce vizitatorii au câștigat celelalte 3;
  • Fortaleza a pierdut șase meciuri în deplasare în acest sezon, fiind pe locul 2 in topul echipelor cu cele mai multe infrangeri, sub America Mineiro care a pierdut 7;
  • Numărul de goluri marcate de Red Bull Bragantino de 27, fiind cea mai ofensiva echipa din Serie A, alaturi de Palmeiras;
  • Echipa lui Juan Pablo Vojvoda a primit 15 goluri în deplasare în campionat în acest sezon, fiind a doua in topul celor mai slabe aparari, dupa Avai (Cu 16 goluri primite).

Fortaleza intalneste dupa o victorie chinuita o echipa importanta la primei ligi din Brazilia, Bragatino, echipa care doreste sa se impuna in fiecare meci din liga indiferent de adversar.

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Red Bull Bragatino vs Fortaleza
Pronostic:
Bragatino sa castige; Bragatino echipa cu cele mai multe cornere
Cota
2.50
Cota finala: 2.50
Profit: -1.00
Stake: 1
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro