Ponturi Pariuri Fotbal Saburtalo Tbilisi vs FCSB

Superbet

Pe lângă faptul că nu a mai luat titlul din SuperLigă din 2015, FCSB nu a mai reusit să ajungă în grupele unei competiții UEFA din 2017! Atunci, roș-albaștrii au avut ultimul sezon bun în Europa, calificându-se până-n ”primăvara europeană”.

Anul trecut, FCSB a fost eliminată deja din turul 2 al Conference League de către Shakhter Karagandy, la loviturile de la 11 metri. Astazi, de la ora 19, bucureștenii speră să uite de acea ”dublă” nefastă și să nu aibă probleme cu georgienii de la Saburtalo Tbilisi. 

cota2.ro

Duelul din prima manșă a turului 2 din UECL va fi condus de norvegianul Kai Erik Steen. Scandinavul a indicat între trei și șase avertismente în fiecare din ultimele patru dueluri din campionatul intern. Iar în ultima partidă oficiată în Europa, în toamna anului trecut, tot în UECL, a arătat 11 cartonașe galbene în duelul Slavia Praga-Maccabi Haifa (1-0)! 

FCSB a dezamăgit în startul SuperLigii. Echipa lui Toni Petrea a remizat acasă, 1-1 cu ”U” Cluj, după ce a fost condusă cu 1-0. Golul bucureștenilor a fost marcat de Florin Tănase, cel care se menține la un nivel ridicat de eficacitate, după ce anul trecut a fost golgeterul elitei, cu 20 de goluri. Anul trecut, căpitanul FCSB nu a marcat în eurocupe, după ce marcase în fiecare din cele trei stagiune continentale anterioare. 

  • Saburtalo Tbilisi: W L D W W
  • FCSB: D W W W W

Saburtalo Tbilisi a ajuns în această fază după o ”dublă” dramatică: a pierdut cu 0-1 acasă cu Partizani Tirana, apoi, câștigând cu același scor în retur, a trecut de albanezi la loviturile de departajare. Numai doi străini sunt în trupa condusă de Lasha Nozazde: mijlocașul croat Mioc și atacantul brazilian de 20 de ani Julio Vinicius.

Saburtalo a debutat în eurocupe în 2019, după ce a cucerit primul titlu din istorie. În ultima participare continentală, în 2021, a fost eliminată fără probleme de Apollon Limassol (1-5). 

Actualmente, trupa care anul trecut a terminat pe locul 4 în campionat, este clasată abia pe locul 5 în liga autohtonă, după 20 de etape, cu nu mai puțin de 17 puncte mai puține decât lidera Dinamo Tbilisi.

Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
Saburtalo Tbilisi vs FCSB
Pronostic:
FCSB marchează peste 0.5 goluri FCSB va avea peste 3.5 cornere FCSB va avea peste 0.5 cartonașe
Cota
1.85
Cota finala: 1.85
Profit: -10.00
Stake: 10
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro